У Круках та Копанях відремонтували автобусні зупинки

Дата: 29.10.2019 16:03
Кількість переглядів: 419

Фото без описуРезультатом успішно проведеної толоки у двох віддалених селах Підзамчівського старостинського округу стали дві відремонтовані автобусні зупинки. Не інакше, як спільним досягненням називає ці зміни сільській місцевості в.о. старости Підзамчівського старостинського округу Лариса Воронко:

- І в Круках, і в Копанях нещодавно завершили капітальний ремонт автобусних зупинок. За сприяння Радивилівської міської ради та благодійної підтримки дільниці ПП «Агро-Експрес-Сервіс», ці приміщення наново поштукатурили та пофарбували стіни: як ззовні, так і зсередини. Обидві відреставровані зупинки стали дуже затишні і привабливі, на них кожному тепер  приємно зупинити погляд.  Дуже важливим є той момент, що до ремонтних робіт, крім працівників підзамчівської бригади з благоустрою, долучилася і активна громадськість сіл. Це вже друга результативна толока у нашому окрузі за короткий час. Нещодавно жителі продемонстрували свою злагодженість, гарно впорядкувавши територію під дитячий майданчик у Круках. Така співпраця, яка дає початок хорошим змінам тут і зараз, неабияк заряджає людей і стимулює на нові звершення.

За словами Л. Воронко, у ці дні тривають ремонтні роботи і в адміністративному приміщенні Підзамчівського старостинського округу. Тут вже попрацювали над фасадом, змінами задоволені. А тепер ось обновлюють вестибюль: приміщення фарбують, вкладають на долівці облицювальну плитку. Все для того, щоб відвідувачів першими зустрічали комфорт і затишок. Вже невдовзі в підзамчівському адмінприміщенні, як зауважила в.о. старости, планується відкриття  віддаленого робочого  місця адміністратора Центру надання адміністративних послуг Радивилівської міської ради.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних