У Радивилівській ОТГ облаштували перше футбольне поле зі штучним покриттям

Дата: 21.10.2019 10:01
Кількість переглядів: 602

Фото без описуЩоб стимулювати сучасну молодь до активного дозвілля та здорового способу життя, у Радивилівській об’єднаній територіальній громаді один за одним успішно реалізовуються проекти, мета яких - розбудова та вдосконалення спортивної інфраструктури. Відтак, на території Радивилівського НВК «Школа№1-гімназія» завершено спорудження сучасного тренувального майданчика із штучним покриттям для міні-футболу. Знакову подію з нагоди його відкриття вдячна шкільна родина відзначила символічним розрізанням стрічки та парадом учнівських талантів.

Щирі вітання всім, хто любить спорт, займається спортом, хто вболіває на спортивних змаганнях і веде здоровий спосіб життя, висловив Радивилівський міський голова М.А.Карапетян. Він наголосив, що віднині учні школи, які захоплюються футболом, зможуть підвищувати рівень своєї майстерності у сучасних та комфортних умовах. Міський голова до того ж зауважив: схожих спортивних об’єктів зі штучним покриттям у Радивилові невдовзі побільшає. За його словами, ще цьогоріч заплановано розпочати роботи з будівництва нового  мультифункціонального майданчика для занять ігровими видами спорту у парку відпочинку імені Т.Шевченка.

  • Як бачите, робимо усе для того, щоб ви зростали сильними і міцними, майбутніми чемпіонами, щоб фізична культура і спорт були доступні для всіх, - звернувся очільник об’єднаної громади до учнівства.

Будівництво першого майданчика із штучним покриттям на території Радивилівської ОТГ проходило шляхом співфінансування з місцевого та державного бюджетів. Загальна кошторисна вартість реалізації даного проекту становить 1 475 000 гривень.

Що цей день можна вважати справжнім святом і для учнів, і для вчителів, наголосила також директор навчально-виховного комплексу А.В.Фаєвська. Вона відзначила, що вихованці школи вміють забивати переможні голи у ворота суперників. Це, наприклад, продемонструвала нещодавня спортивна першість серед учнівських команд Радивилівської об’єднаної територіальної громади, де, за підсумками,  школа-гімназія посіла почесне перше місце. Пишається заклад й своїми випускниками, які пов’язали життя зі спортом. Тож облаштування міні-поля з штучним покриттям на території школи є вельми сприятливим стартом всім тим, хто планує пов’язати своє майбутнє із футболом.

Від імені дітей та педагогів, присутніх на урочистій лінійці, А.В.Фаєвська щиро подякувала всім причетним до створення сучасного тренувального майданчика – міському голові М.А.Карапетяну та спеціалістам міської ради; відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту в особі начальника І.М.Ковалевської, представникові фірми-виконавця підрядних робіт «Будсквер» А.В.Зінькову, який  також був запрошений на урочисте розрізання символічної стрічки.

Після того, як прозвучали музичні та хореографічні вітання, футбольне міні-поле випробували на удачу юнацькі збірні Радивилівської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи: тут відбувся перший товариський матч.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних