У цьому старостинському окрузі нагода для чудового свята – в приміщенні клубу розпочав роботу сучасний спортивний центр. Це вже третій за рахунком, облаштований в сільських населених пунктах об’єднаної громади.
Радісну подію разом із місцевою громадою у четвер, 10 жовтня, розділили міський голова М.А.Карапетян, його заступник О.В. Пастух, начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту міської ради І.М.Ковалевська, депутат міської ради, місцевий підприємець В.Бурмай.
Очільник громади, зокрема, наголосив: спортивний зал можуть відвідувати не тільки бажаючі з числа місцевої молоді, а громадяни різного віку. В тому числі й з метою оздоровлення, адже тут встановлено різноманітні та багатофункціональні тренажерні комплекси, зокрема, «Орбітрек», велотренажер, дошку Євмінова, призначеної для лікування захворювань хребта, шведську спортивну стінку. Відтак, кожен зможе обрати собі прийнятний вид силових навантажень.
З наступного року, як було зазначено міським головою, робота по розбудові спортивної інфраструктури Радивилівської ОТГ не збавлятиме темпів.  У старостинських округах один за одним встановлюватимуть тепер уже вуличні антивандальні майданчики на зразок того, що функціонує біля приміщення міського ЦНАПу.
З подякою до всіх присутніх на відкритті гостей та меценатів, які результативно попрацювали на спільну мету, звернувся в.о. старости Дружбівського старостинського округу Л.Д.Юсюк. Він висловив впевненість, що дружбівська молодь, яка славиться спортивними досягненнями, зокрема, у змаганнях з рукоборства (армрестлінгу), попрацювавши у такому тренажерному залі, зможе більш потужно проявити свою силу й фізичний гарт. А те, що серед місцевої юні, до того ж, є чимало талановитих й творчо обдарованих діток, засвідчили концертні номери, якими учасники художньої самодіяльності під керівництвом завідувачки філіалом «Клуб с.Дружба» КЗ «Радивилівський міський Будинок культури» С.Досмамедової прикрасили святкові входини.