Радивилів матиме новий топонімічнний знак

Дата: 10.10.2019 11:30
Кількість переглядів: 401

Фото без описуНа в’їзді в місто зі сторони Бродів  завершується процес спорудження нової конструкції – осучасненого топонімічного знака із назвою нашого населеного пункту.

Відповідно до Програми благоустрою Радивилівської ОТГ на 2019 рік, щоб встановити об’ємний конструкційний комплекс з написом «Радивилів»,  з місцевого бюджету було виділено близько 70 тисяч гривень.

Об’ємні літери для спорудження назви міста було замовлено у харківському підприємстві «Сігма», з яким  міська рада вже має успішний досвід роботи. Саме там, зокрема, виготовлялась вулична фотозона «Я люблю Радивилів», встановлена тепер на площі Незалежності. Виконаний із антивандальних матеріалів, напис до того ж, покрито світловідбиваючою фарбою. Естетичний ефект від цього спостерігатиметься у темну пору доби. Всі будівельні та опоряджувальні роботи виконуються працівниками бригади з благоустрою Радивилівської міської ради. І хоч сам об’єкт ще потребує кількох завершальних штрихів, це не заважає уже нині здалека розпізнати, звідкіля відчиняє двері гостям місто-красень Радивилів!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних