На базі комплексної дитячо-юнацької спортивної школи міської ради відбулися легкоатлетичні змагання серед учнівських команд закладів загальної середньої освіти об’єднаної громади. На стадіоні «Колос» зібрались всі, кому до вподоби спортивна активніст

Дата: 09.10.2019 17:21
Кількість переглядів: 571

Фото без опису

В такий спосіб реалізовується мета залучення школярів до систематичних занять фізичною культурою та популяризації серед місцевої молоді здорового способу життя. У легкоатлетичному багатоборстві взяли участь близько ста хлопців та дівчат.  В програму змагань входили такі види випробувань: біг на відстані 100, 200, 400, 800, 1500 метрів,  штовхання ядра, метання «гранати» на дальність, стрибки у довжину з розбігу та естафети на короткі дистанції (4 по 100 метрів).  

Найбільш продуктивно на спортивних локаціях  зарекомендували  себе учні обох міських навчально-виховних комплексів. Досвідчена суддівська колегія, до складу якої увійшли вчителі фізичного виховання, а також тренери Радивилівської КДЮСШ,  визначала переможців серед юнаків та дівчат. 

За підсумками легкоатлетичних стартів,  почесне І місце було закріплено за Радивилівським НВК «Школа№1-гімназія», «срібними призерами» стали учасники від Радивилівського НВК «Школа№2-ліцей», а «бронзовими» - вихованці Немирівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. За  плідну участь у спортивно-масовому житті громади всім переможцям було вручено грамоти відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту міської ради.

Учні, які здобули перемогу у спартакіаді Радивилівської ОТГ, в подальшому захищатимуть честь громади уже на обласних змаганнях.  

Наш кор..

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних