Радивилівська міська рада оголошує про намірпередати в суборенду частину громадського будинку, за адресою: Рівненська область, Радивилівський район с. Батьків, вул. Проста, 10 (приміщенняадміністративної будівлі) площею 19,5 квадратні метри (два к

Дата: 26.09.2019 08:56
Кількість переглядів: 517

Радивилівська міська рада оголошує про намірпередати в суборенду частину громадського будинку, за адресою: Рівненська область, Радивилівський район  с. Батьків, вул. Проста, 10 (приміщенняадміністративної  будівлі) площею  19,5 квадратні метри (два кабінети) для розміщення майстерні з ремонту одягу.

Терміндії договору – 2 роки, з можливістю пролонгації.

Орендна плата становить 4877.69 грн. за рік (без ПДВ).

Особливості умови оренди:

Крім орендної плати  суборендар щомісячно відшкодовує вартість спожитих комунальних послуг пропорційно орендованій площі.

Пропозиції щодо оренди зазначеного приміщення приймаються до 11 жовтня  2019 року за адресою Радивилівської міської ради: 35500, Рівненська область, м. Радивилів, вул. Паркова, 5.

У разі надходження двох і більше заяв, міська рада оголошуватиме конкурс на право укладання договорів оренди нерухомого майна, що належить Фото без описуРадивилівській ОТГ.

Міськвиконком


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних