Завдячуючи турботі дорослих, привід для радощів тепер мають наймолодші. На місці колишньої розваленої  школи дітям встановили сучасний ігровий майданчик, дбайливо впорядкований лавицями, квітами, наповнений різноманітними гойдалками та гірками. Обнова у селі настільки прийшлася усім до вподоби, що, поправу, тепер вважається головною місцевою окрасою! Прикметно, що разом із міською радою докладали зусиль, аби здійснити заповітну мрію дітвори, майже усі жителі Круків. У ці тижні, аж до моменту відкриття, не лінувались виходити на спільну толоку з кожної хати, де зростає малеча. Результат злагодженої роботи усіх приємно вразив. Порадіти разом із місцевою громадою з такої нагоди у Круки прибули і міський голова М.А.Карапетян, який разом із першим заступником В.М.Ісюком та начальником відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту міської ради І.М.Ковалевською усіляко підтримували реалізацію цієї ініціативи, а тому стали почесними гостями урочистого відкриття, і настоятель Свято-Покровського храму с.Підзамче о.Василій, який здійснив освячення майданчика, аби дітям гралось на ньому безпечно, з мінімумом травматизму. Висловила гордість за таку високу згуртованість місцевих жителів в.о. старости Л.В. Воронко. Щирі подяки вона адресувала усім причетним до цієї знакової події: батькам, депутатам міської ради - Петру Дмитровичу та Павлу Петровичу Лисакам (ТзОВ "Сяйво" ЛПД), місцевим меценатам, які від самого старту активно включились у облаштування ігрового майданчика, допомагали технікою, зокрема, під час демонтажу приміщення старої школи. Оскільки у всіх починаннях, які нині відбуваються на території старостату, відчувається тісна підтримка та всебічна допомога від керівництва ОТГ, від імені всіх присутніх на святі Лариса Володимирівна висловила подяку міському голові М.А.Карапетяну.

Очільник об'єднаної громади, вітаючи кручан із гарною подією, виступив  з  коротким звітом про зроблене й заплановане.  Він констатував той факт, що з моменту об'єднання у кожному із старостинських округів навіть найбільшому скептику вже видно чимало позитивних змін. Це і покращення освітньої бази, і забезпечення молоді та дітей якісним дозвіллям - по селах ОТГ уже всюди встановлено ігрові майданчики, у старостинствах обладнано тренажерні зали (наразі такий завершують облаштовувати у Башарівському старостаті). Тепер ось поетапно повертають у села вуличне освітлення.

Свято набуло особливого піднесення разом із появою на імпровізованій сцені учасників художньої самодіяльності Підзамчівського старостинства під керівництвом С.Атаденко, директора філіалу "БК с.Підзамче" КЗ "Радивилівський міський Будинок культури". У пишному букеті їхньої творчості яскравою, наче сама осінь, була кожна з пісень. Ця душевність навіть у вітряну погоду мовби додала тепла й затишку глядачам. Попри захмарене небо, сонячно було у кожного на серці. Від переконання, що разом, громадою, тут здатні на велике.