Невдовзі з’явиться у Радивилівській ОТГ. Сучасний майданчик для міні-футболу першим облаштують на території Радивилівського НВК «школа№1-гімназія», його будівництво проходитиме шляхом співфінансування місцевого та державного бюджетів за формулою 10 Х 90 відсотків.

У міській раді взяли за мету створити  ще один комфортний простір для спортивного розвитку молоді, який би ще більше заохотив місцевих школярів до активного способу життя та змістовного дозвілля.  Учнівство зможе відточувати майстерність не тільки на уроках фізичної культури, а й після занять у школі. Це, як сподіваються ініціатори ідеї, тільки примножить шанси усієї  об’єднаної громади більш впевнено рухатися вперед траєкторією спортивних досягнень.

На реалізацію цього проекту Радивилівська громада уже отримала відповідну субвенцію у сумі  1 328 200,00 гривень. Під час пленарного засідання позачергової,  64-ї сесії міської ради, яка відбулась у понеділок, 22 липня, під головуванням М.А.Карапетяна, депутати проголосували за відповідні зміни до місцевого бюджету, затвердивши необхідні корективи у розподілі доходів та видатків.

Під час позачергового засідання сесії депутати опрацювали широкий перелік земельних питань, про які доповіла начальник відділу земельних відносин, екології та благоустрою міської ради Л.А.Льовін. Реагуючи на заяви та  численні  звернення від жителів громади, в ході голосування були прийняті відповідні рішення по кожному із них.  

Завершували порядок денний позачергового зібрання сесії на ліричній ноті: цими днями вийшла друком поетична збірка депутата міської ради, викладача і краєзнавця В. Д. Ярмуся – «Моя поезія: без гриму». Міський голова М.А.Карапетян привітав його з цією подією, побажавши подальших творчих успіхів і вдячних читачів. Після чого автор збірки особисто вручив усім присутнім у сесійній залі по примірнику, залишивши на перших сторінках книг дарчі автографи.