Клуб спілкування молодих мам розпочав роботу у Радивилові

Дата: 11.07.2019 09:46
Кількість переглядів: 973

Фото без описуЩотижня – у вівторок та четвер – в приміщенні центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, за адресою: вул. І.Франка, 13, для усіх бажаючих проводитимуться цікаві тренінги на предмет того, як бути хорошою та відповідальною мамою, розуміти свою дитину, бути для неї надійним другом та порадником.

Впродовж трьох місяців для учасників клубу організовуватимуть пізнавальні зустрічі  за участю психолога, сімейного лікаря, юриста, лікаря-гінеколога. Також у клубі будуть проводитися цікаві майстер-класи з декоративно-прикладного мистецтва, а для активних учасників клубу запланована поїздка у львівський театр. Заходи відбуватимуться завдяки отриманому гранту від проекту «Громада для людини», що реалізується Програмою «U-LEAD з Європою» спільно з Міжнародною благодійною організацією «Партнерство «Кожній дитині».

У вівторок, 9 липня, перші відвідувачки Клубу молодих мам зустрілися з  досвідченим психологом Світланою Романівною Гришичкіною, яка провела семінар з елементами тренінгу на тему «Неслухняні діти: шпаргалка для батьків».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних