Найстарші учні громади отримали атестати зрілості

Дата: 25.06.2019 17:58
Кількість переглядів: 459

Фото без описуУрочисті прощання зі школою уже відбулись у Радивилівському НВК "школа№1-гімназія" та Немирівській ЗОШ І-ІІІ ступенів. 

Перегортаючи сторінки календаря, цього дня школярі чекають з особливим  хвилюванням. У ньому переплітаються світлі надії і біль розлуки, радість зустрічі з майбутнім та сум прощання. Адже приходить час, коли єдина шкільна стежина для найстарших учнів розходиться у різні напрямки.

Попереду у вчорашніх школярів - доросле життя зі своїми радощами і труднощами, але спогади про рідний клас та улюблених педагогів назавжди залишаться найсвітлішими. А найяскравішим фіналом шкільної історії для кожного є випускний бал, який виводить молодь на нову і відповідальну дистанцію, назва якій - самостійне життя.

Починаючи із суботи, 22 червня, в місті відбулись хвилюючі урочистості, пов'язанні із врученням одинадцятикласникам документів про повну загальну середню освіту. Першими  вальсували під прощальні шкільні мелодії випускники 11-х класів Радивилівського НВК "школа№1-гімназія", а також випускники Немирівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Цьогоріч, за підсумками ЗНО, дванадцятеро відмінників з числа випускників Радивилівської об'єднаної громади підтвердили свої знання і за це отримали почесні відзнаки - золоті та срібні медалі. 

  "Золотом" за особливі успіхи у навчанні нагороджено семеро випускників, п'ятеро з них  закінчили навчання у школі-гімназії. Ще по одному "золотому" медалісту випустили Дружбівська ЗОШ І-ІІІ ступенів та Радивилівський НВК "школа№2-ліцей". Срібною медаллю за підсумками державного тестування будуть нагороджені п'ятеро цьогорічних випускників. 

Для випускників, їхніх рідних та вчителів, вже традиційно, організовується велика концертна програма, під час якої випускники діляться щемними спогадами про учнівські роки та дякують рідній школі за яскраве і щасливе дитинство. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних