Оголошення

Дата: 13.06.2019 11:14
Кількість переглядів: 425

Якщо ВИ ще не визначились з сімейним лікарем ЦЕНТР надання адміністративних послуг Радивилівської міської ради запрошує прийти у вівторок, 18 червня 2019 року, до Центру, де з 14.00 год. буде приймати один з лікарів загальної практики сімейної медицини Радивилівського районного центру надання первинної медико-соціальної допомоги з метою укладення угод з пацієнтами.

Що дає ВАМ укладення угоди з сімейним лікарем?

ВИ зможете звертатись до вашого лікаря з будь-якими питаннями, пов'язаними зі здоров'ям. Як показує світовий досвід більшість проблем із здоров'ям можуть бути вирішені на рівні первинної ланки, особливо у разі вчасного звернення. Крім безпосереднього обстеження і лікування, лікарі первинної ланки в разі необхідності будуть також видавати направлення до вузькопрофільних спеціалістів, виписувати рецепти на ліки, в т.ч. на ті, які підпадають під програму “Доступні ліки” (безкоштовні ліки в аптеці, за які платить держава), та будь-які медичні довідки, листи з тимчасової непрацездатності тощо. 

Звернення до лікарів-спеціалістів, призначені сімейним лікарем, будуть оплачуватися Національною службою здоров'я (після початку виплат за ці послуги в новій системі). Держава також оплачуватиме візити без направлення до гінеколога та психіатра.

Якщо пацієнт звертається до лікарів-спеціалістів за власним бажанням, він самостійно сплачує вартість візиту. 

Тож з цих міркувань краще обирати лікаря вже, це допоможе належно фінансувати районний заклад первинної медичної допомоги та надасть ВАМ можливість отримати швидко та якісну первинну та вторинну медичну допомогу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних