Вшанували за відданість високому лікарському покликанню

Дата: 12.06.2019 18:11
Кількість переглядів: 416

Фото без описуПрацівників медичної сфери Радивилівщини привітали з професійним святом

Щороку, у третю неділю червня, слова глибокої шани та подяки ми адресуємо представникам  однієї  з найшляхетніших професій, фахівцям широкої душі й співчутливого серця, які несуть на собі величезний тягар чужого болю та відповідальності.

З нагоди професійного свята, людям які щодня одягають білі халати, щоб рятувати чиєсь життя та повертати втрачене здоров’я, організували урочистості та вітальний концерт, які проходили у залі міського Будинку культури.

Про те, що не кожному до снаги захищати, підтримувати і повертати безцінний дар – людські життя й здоров’я, шанобливо зауважив у своєму зверненні до лікарів, зокрема, голова міської ради Радивилівської об’єднаної територіальної громади М.А.Карапетян.  Така праця, наголосив він, неможлива без самовідданості, милосердя та вірності високому покликанню. 

- Медики це одна із найдавніших і найбільш затребуваних професій в історії людства. Своєю працею і своїм розумом ви виконуєте надважливу місію – дбаєте про повернення здоров’я мешканців нашого міста, нашої громади, які звертаються до вас за допомогою. І ми, у свою чергу, докладаємо усіх зусиль,  щоб забезпечити медичним колективам гідні умови праці, повсякчас розвиваючи охорону здоров’я як галузь. І немало вже зроблено: за активного сприяння міської ради  місцеву лікарню вдалось оснастити новим високоточним обладнанням, триває закупівля сучасного лабораторного обладнання. Усе це для того, щоб місцеве населення мало змогу отримувати якісні медичні послуги, а лікарі мали під рукою більш професійне устаткування для якісної та оперативної діагностики.

Міський голова побажав всім працівникам медичної галузі міцного здоров’я,  родинної злагоди і повсякденної наснаги. Адже у своєму  жертовному служінні лікарі, часто, позбавлені права на безтурботний відпочинок, права виказати власну непевність чи дозволити собі піддатися сумніву.

З нагоди відзначення Дня медичного працівника грамотами та цінними подарунками були нагороджені кращі представники професії. Так, зокрема, відповідно до розпорядження міського голови, на сцену для урочистого вітання були запрошені  О.М.Калинович, лікар загальної практики сімейної медицини амбулаторії загальної практики сімейної медицини м. Радивилів; Т.М.Бернадська, лікар загальної практики сімейної медицини амбулаторії загальної практики сімейної медицини м. Радивилів; М.В.Зубач, сестра медична загальної практики сімейної медицини амбулаторії загальної практики сімейної медицини м. Радивилів; Л.А.Якимчук,  акушерка поліклінічного відділення;

О.Л.Микитенко, сестра-акушерка акушерсько-гінекологічного відділення;

Л.В. Казмірук, лікар  акушер-гінеколог акушерсько-гінекологічного відділення.

Грамоти та премії від профспілки співробітникам лікарні вручили головний лікар КЗ «Радивилівська районна лікарня» Ф.Г.Стецюк, головний лікар Радивилівського центру первинної медико-санітарної допомоги В.В.Поляк, голова ради районної профспілкової організації медичних працівників Р. Я. Василюк, в.о. обов’язки голови медичних працівників В.В.Макотринський.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних