БК «Радивилів» - чемпіон області з баскетболу

Дата: 12.06.2019 14:42
Кількість переглядів: 649

Фото без описуУ спорткомплексі Національного університету водного господарства та природокористування цих вихідних завершились обласні змагання з баскетболу, в яких взяли участь 16 команд з різних куточків Рівненщини. Відповідно до формату змагань, команди були поділені на 3 групи: «Південь», «Північ» та «Центр», команди-переможці яких потрапляли до фіналу чотирьох. Сліпий жереб у півфінальних іграх звів на спортивному майданчику такі пари: БК «Радивилів» - БК«Олімп» м.Сарни (результат гри 83:57), «АМР Basket» м.Рівне – «Лавісс» м.Рівне (79:72).

У матчі за бронзові медалі БК «Лавісс» обіграв сарненчан з рахунком 80:66 та виборов ІІІ місце. У вирішальній грі БК «Радивилів» обіграв діючого володаря трофею «АМР Basket» з рахунком 86:79 та здобув звання найсильнішого чоловічого  аматорського клубу Рівенщини. З неабиякою гордістю за наш успіх хотілося б зазначити, що у змаганнях даного формату БК «Радивилів» став першою командою, яка перервала гегемонію рівненських команд. Дотепер лише рівненські баскетболісти пишались титулом переможців обласних змагань.

 У сезоні 2018-2019 років за нашу команду грали такі гравці: Д.Тютюнник, А.Тарасюк, А.Фомін, А.Бортник, В.Рабуш, М.Додь, Д.Чиж, В.Мельничук, П.Налєво, П.Мандзюк, В.Іванов, Р.Гунько (усі учасники команди – жителі Радивилова та району); у фіналі чотирьох здобути чемпіонство нам допомагалинаші хороші друзі - В.Федоряк та Д.Кравченко (треба відмітити, що у більшості гравців нашої команди не було змоги займатися баскетболом у ДЮСШ,  і,тим паче, у школі «Олімпійського резерву», на відміну від гравців команд м.Рівного чи м.Сарни).

За підтримку у підготовці до змагань БК «Радивилів» висловлює подяку керівництву Радивилівської ОТГ (міському голові М.Карапетяну, заступнику з гуманітарних питань О.Пастуху, начальнику відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту міської ради І.Ковалевській) та депутатам Радивилівської міської ради, а також народному депутату України О.Дехтярчуку, підприємцям С.Варфалюку, О.Левицькому, А.Тарасюку та нашим найкращим вболівальникам за підтримку впродовж сезону!

Андрій Мамчур, граючий тренер БК «Радивилів»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних