Увага! Наповнюємо реєстр громади!

Дата: 07.06.2019 10:12
Кількість переглядів: 788

Фото без описуСьогодні надання адміністративних послуг неможливе без впровадження інформаційно-телекомунікаційних технологій та інформаційної інфраструктури міста та громади. Саме з зазначеною метою з грудня 2018 року почалась реалізація впровадження в роботу програмного забезпечення «Електронний реєстр Радивилівської тергромади».

Наповненням Реєстру займається відділ реєстрації Радивилівської міської ради, який є учасником Центру надання адмінпослуг міської ради. В Центрі створився своєрідний «офіс прописки». Адміністраторами центру переносяться відомості до Реєстру з паперових носіїв та під час особистого звернення громадян.

Щоб скористатися усіма перевагами Реєстру територіальної громади уже зараз та вчасно отримати послуги з реєстрації місця проживання/ зняття з місця проживання,  довідку про склад сім’ї звертайтесь до «офісу прописки», що знаходиться в ЦНАП. 

Це можна зробити протягом одного відвідування ЦНАПу за короткий час і цілком безкоштовно! При собі необхідно мати лише будинкову книгу та паспорт громадянина України.

 

На сьогодні до Реєстру Радивилівської територіальної громади внесено дані вже понад 12  тисяч наших земляків. Усього ж в громаді проживає більше 16 тис. населення.

Отож, дуже важливим є своєчасне і повне наповнення реєстру, для того щоб громадяни швидко отримали довідку про склад сім’ї .

Також у наш час різні органи, задіяні в наданні послуг, взаємодіють один з одним завдяки доступу до Реєстру територіальної громади. Вже в скорому часі можна буде отримати інформацію, необхідну в роботі, не вимагаючи її у громадян, що звернулися за наданням послуги. Таким чином, досягається спрощення процедури та покращується якість та швидкість наданої послуги. Наприклад, органи праці та соціального захисту населення уточнюють відомості про зареєстрованих за певною адресою осіб при оформленні соціальних допомог можуть самостійно.

Отже, перевагами Реєстру є:

- можливість заявникам отримувати послуги у сфері реєстрації місця проживання за короткий час;

- вдосконалення адмінпроцесів через використання інформаційно – телекомунікаційних технологій;

- створення основи для інформаційної інфраструктури електронного урядування громади.

 

Ми працюємо для Вас щодня з 9.00 год. до 18.15 год.!

Наші контакти:  Центр надання адміністративних послуг Радивилівської міської ради, м.Радивилів, вул. І.Франка, 13, тел.(03633) 3-00-30.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних