Орієнтуючись на людей та їх потреби

Дата: 05.06.2019 18:05
Кількість переглядів: 671

Фото без описуМіж Радивилівською міською радою та Головним територіальним управлінням юстиції у Рівненській області підписаний Меморандум про співробітництво у сфері надання адміністративних послуг через Центр надання адміністративних послуг міської ради.

В церемонії офіційного підписання документу, який засвідчує наміри сторін створити для жителів Радивилівської територіальної громади та в цілому Радивилівського району ефективний механізм доступу до адміністративних послуг органів виконавчої влади, взяли участь Радивилівський міський голова Микола Карапетян та начальник Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Оксана Сальчук. Документальному закріпленню досягнутих домовленостей у сфері надання адміністративних послуг передувало відвідування Радивилівської громади заступником начальника обласного управління юстиції Нелі Ковальової. Тоді ж були попередньо обговорені аспекти співпраці щодо забезпечення швидкого, якісного надання адмінпослуг громадянам району з реєстрації бізнесу, громадських формувань, речових прав на нерухоме майно та з державної реєстрації актів цивільного стану (народження, одруження, смерті).

«Ефективна співпраця між органами виконавчої влади та об’єднаними територіальними громадами значно покращить і рівень обслуговування населення, і доступність надання адмінпослуг», – зауважила Оксана Сальчук на церемонії підписання.

В свою чергу керівник ОТГ Микола Карапетян запевнив, що метою створення ЦНАПУ в Радивилові є  втілення у життя ідеї сервісної держави, щоб обличчя влади було орієнтованим на людину і її потреби.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних