Радивилівські рятувальники змагались у Польщі

Дата: 04.06.2019 11:53
Кількість переглядів: 499

Фото без описуЗ 1 по 2 червня команда рятувальників 7-ї державної пожежно-рятувальної частини з м. Радивилів, спільно з делегацією міської ради, відвідала місто-побратим Нове, що в Республіці Польща.
Міські вогнеборці мали нагоду ознайомитися з матеріальною частиною добровільних пожежних підрозділів та особливостями їх функціонування. Окрім того, радивилівська команда взяла участь у змаганнях пожежників, учасниками яких були як рятувальники із Польщі, так і команда з Німеччини. Видовищні старти  проходили на центральній площі міста Нове і зібрали кілька сотень вболівальників. Відповідно до програми змагань, учасники мали продемонструвати спритність, темп командної роботи, практичні навички у наданні першої медичної допомоги. Рятувальники також вправлялись на швидкість у перетягуванні пожежного автомобіля канатом. 

Позитивними емоціями та враженнями зарядилися не тільки учасники, а й усі присутні на видовищних змаганнях глядачі. Адже організовані вони були не стільки для того, що визначити трійку лідерів, скільки для популяризації професії пожежного рятувальника.

Богдан Гетьман,

начальник Радивилівського районного сектору ГУ ДСНС у Рівненській області

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних