Міському парку додали комфорту

Дата: 30.05.2019 17:54
Кількість переглядів: 728

Фото без описуРадивилівською міською радою було профінансовано придбання понад 30 нових садових лавок, на це із місцевого бюджету витратили 52 500 гривень. Більшість із них буде розміщено на території парку ім.Т.Г.Шевченка, про це поінформував перший заступник міського голови В.М.Ісюк.   Працівники бригади з благоустрою міської ради уже встановили  перші сім лавиць біля центральної клумби в парку. У суботу, 1 червня, тут заплановані концерт та щедра низка святкових майстер-класів, присвячених до Міжнародного дня захисту дітей. Такі ж зручні лавиці розподілять і вздовж головних алей, а також біля спортивного стадіону «Колос», майданчика для занять воркаутом та у міському дендропарку. Аби всі, хто облюбував відпочинок посеред буяння паркової зелені,  могли з комфортом проводити тут час.

Крім нових лавиць, міський парк ще й прикрасили квітами - на центральній клумбі висадили сальвію, георгіни, агератум. Вбравшись у цвіт, невдовзі усе те рослинне розмаїття щедро замайорить різнокольоровими орнаментами і вабитиме красою людські погляди.  Крім цього, працівники з благоустрою встигли розпочати роботи із озеленення інших міських клумб. Зокрема ті, що розташовані біля центральної аптеки, також дбайливо помережані: саджанцями чорнобривців.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних