Командній роботі всілякий успіх підвладний

Дата: 21.05.2019 09:24
Кількість переглядів: 625

Фото без описуЩоб продемонструвати, наскільки динамічно та продуктивно реалізовуються інтереси жителів об’єднаної громади у освітній, соціально-економічній, інфраструктурній сферах, з ініціативи Радивилівського міського голови М.А.Карапетяна пленарне засідання чергової, 60-ї сесії завершилось колективним виїздом депутатів у старостинські округи ОТГ. 

З моменту об’єднання у територіальну громаду кожне село стало своєрідним  зразком того, що реальне самоврядування ґрунтується не на красивих словах і обіцянках, а на мудрому керівництві та кропіткій роботі. Немирівка стала першою зупинкою, де міський голова навів приклад, якого вражаючого результату можна досягнути, коли пліч-о-пліч з керівником  стає працювати громадськість. Своєрідною обкладинкою таких старань можна вважати сільську школу – ще донедавна – один із найбільш непоказних освітніх закладів району. Сьогодні ж – справжня окраса старостинства, де створено максимально комфортні умови для навчання та виховання дітей. Із найбільш трудоємких  процесів, які тут вдалось здійснити – заміна покрівлі та капітальне оновлення системи опалення, облаштування внуштрішніх вбиралень. Під умілим керівництвом директора І.П.Польової школа невдовзі відзначатиме входини у новий спортзал: з придбанням будівельних матеріалів допомагає міська рада. А на прохання долучитися до ремонтних робіт охоче відгукуються батьки, не стоять осторонь позитивних змін школи і педагоги. За підсумками нещодавнього конкурсу «Великодня феєрія», міський голова М.А.Карапетян вручив на потреби Немирівської школи багатофункціональний принтер. Оскільки тутешні учні – одні з тих, хто найкраще постаралися, і під час передсвяткової акції з благоустрою найбільш оригінально оздобили пришкільну територію. Депутати мали нагоду побувати і у с.Батьків, де нині завершуються ремонтні роботи в адмінприміщенні колишнього колгоспу. У найближчому часі  тут працюватимуть спеціалісти старостинства і проводитиме прийом громадян в.о. старости. А найочікуванішою подією жителів цього старостату є відкриття сучасного, модернізованого найновішим спортивним обладнанням, тренажерного залу. Наразі у міській раді визначаються з датою урочистих входин. А от у Перенятині святкові перерізання стрічок уже відбулись: нещодавно тут запрацювала друга група у сільському ДНЗ «Колосок». Двадцятеро дошкільнят якраз готувались до обіднього сну, коли депутати побували з відвідинами у відремонтованому, комфортному приміщенні, обставленому новими меблями, укомплектованому всім необхідним для підготовчих занять. Міський голова відзначив, що без активної допомоги місцевих жителів, ініціативності в.о. старости І.П.Крука, здійснити заповітну мрію башарівчан та перенятинців про розширення діючого садочка не вдалося б настільки швидко.

Останньою зупинкою на дорожній  карті виїзного засідання сесії був Підзамчівський старостинський округ. Депутатам влаштували екскурсію нещодавно обладнаним тренажерним залом. Директору Підзамчівського опорного закладу Л.В.Воронко за найкращу презентацію Великодньої феєрії на шкільному подвір’ї вручили принтер. А на початку червня тут відбудеться, без перебільшення, знакова подія: входини після капітального ремонту, нарешті, відзначатиме дитсадок «Теремок», який потрапив на баланс міської ради у найгіршому стані. Ювілейні півсторіччя у цьому закладі обходились хіба що незначною будівельною «косметикою». Але це мало впливало на загальний комфорт усіх, хто в «Теремку» виховувався: з пічним опаленням, зимовими «мінусами» у групах, і цілковитою відсутністю внутрішньої каналізації.  Депутати дали високу оцінку виконаному об’єму робіт. Сьогодні підзамчівський дитсадок, наче нова копійка, блищить і ззовні, і з середини. Міський голова показав депутатам, як тривають останні ремонтні приготування. Щоб територія милувала око, батьківський комітет дбайливо працює над облаштуванням клумб та квітників. Уже скоро тут знову залунає радісний дитячий сміх. Саме він вартує стількох зусиль, докладених тут руками дорослих.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних