За такими змінами – майбутнє громади

Дата: 21.05.2019 09:19
Кількість переглядів: 447

Фото без описуЧергове пленарне засідання 60-ї сесії Радивилівської міської ради, яке відбулось у п’ятницю, 17 травня, дало можливість оцінити результатзлагодженого діалогу представницької і виконавчої гілок влади, їх конструктивне співробітництво. Одним із перших питань в ході роботи сесії депутати заслухали звіт М.А.Карапетяна про підсумки роботи Радивилівської міської ради та її виконавчого комітету за 2018 рік.

У своїй доповіді очільник об’єднаної громади охарактеризував здобутки у всіх сферах її життя, коротко зупинившись і на основних показниках соціально-економічного розвитку. Зокрема зазначив, що, незважаючи на доволі таки непрості реалії сьогодення, консолідувавши думки і співпрацю разом з депутатським корпусом та виконавчим комітетом, міській раді вдається не збавляти обертів й далі успішно вирішувати назрілі питання економічного та господарчого характеру. Значну увагу під час свого виступу М.А.Карапетян приділив  питанням розвитку інфраструктури - як на території  міста, так і в межах старостинських округів. Адже у кожному селі після затяжної відсутності будь-якого покращення нині чітко видно позитивні зміни. І настали вони саме з моменту об’єднання. Якщо кількома словами -  то це і освітлені вулиці, і встановлені дитячі майданчики,  і модернізовані школи-дитсадки, і облагороджені узбіччя. Переконливим підтвердженням сказаного міським головою слугувала розлога відеопрезентація численної низки об’єктів, у кожному з яких вдалось щось добудувати, оновити, реконструювати, модернізувати. Більш детально всі ці події знаходили відображення на шпальтах місцевих газет та на офіційній сторінці міської ради. Вагомі здобутки, що їх вдалось осягнути за, порівняно, невеликий проміжок часу, можна ототожнити із благополуччям об’єднаної громади, на теренах якої уже тепер твориться нова і успішна історія.  І саме відповідальність перед людьми слугує чітким дороговказом і не дозволяє оступитися у повсякденній роботі місцевого самоврядування, зауважив М.А.Карапетян.

Завершуючи свій виступ, міський голова висловив глибоку повагу та щиру вдячність працівникам апарату міської ради, керівникам відділів та структурних підрозділів, депутатському корпусу та членам виконавчого комітету, за те, що працюють з людьми і задля людей. З непохитною вірою в успіх спільної справи, М.А.Карапетян побажав усім присутнім наполегливості в реалізації подальших планів. Сесійне засідання продовжилось розглядом більш як двох десятків питань з порядку денного. Оскільки усі проекти рішень пройшли попереднє опрацювання на засіданнях постійних профільних комісій міської ради, особливих зауважень під час їх розгляду у депутатів не виникло.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних