ВІДШЛІФОВУЮТЬ ФОРМУЛУ: «ЗА МІНІМУМ ЧАСУ – МАКСИМУМ ПОСЛУГ»

Дата: 17.05.2019 17:51
Кількість переглядів: 498

Фото без описуПочинаючи з 13 травня, в тестовому режимі запрацював Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) Радивилівської міської ради. Офіційне відкриття заплановано провести в суботу, 25 травня, у рамках святкування Дня міста в Радивилові. У центрі буде надаватися 197 адміністративних послуг, в тому числі – і 29 соціальних послуг. Допомогу в інституційному створенні ЦНАПу, навчанні персоналу, а також в оснащенні центру меблями та сучасною технікою зі спеціалізованим програмним забезпеченням громаді надала Програма «U-LEAD з Європою».

Нині тут на етапі завершення останні приготування, завезена техніка та меблі, інші необхідні для праці речі. Як поінформувала начальник відділу забезпечення надання адміністративних послуг М.В.Пастух, ЦНАП функціонує як окрема сервісна установа, яка діє за принципом «єдиного вікна». Тут, зокрема, жителі нашої об’єднаної громади, а також всього району, можуть скористатися послугами з державної реєстрації майна (нерухомості, земельної ділянки, тощо), державної реєстрації юридичних осіб публічного права, а також рядом інших послуг, які надаються органами державної виконавчої влади та послугами соціального характеру.

На сьогодні в Центрі працюють  три адміністратори та п’ять працівників, які безпосередньо надають адміністративні послуги. Відповідно до робочого графіка,  з понеділка по четвер двері ЦНАПУ відчинені для відвідувачів  з 9:00 до 18:15 години, а у п’ятницю – з 9:00 до 20:00, без перерви на обід. Вихідні дні – субота, неділя.

Наталка Янчин


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних