Пошук

У міському музеї відкрито модернізовану виставкову залу

Дата: 16.04.2019 10:49
Кількість переглядів: 429

Фото без описуЗнакова подія у Радивилівському історичному музеї, пов’язана з творчістю та мистецтвом: сьогодні тут відбулось урочисте відкриття модернізованої виставкової зали. 
Почесну місію розрізання символічної стрічки виконали юні вихованці художнього відділу дитячої школи мистецтв на чолі із заступником міського голови з гуманітарних питань О. Пастухом. На урочистостях побували також педагоги, які майстерно розвивають у дітях талант до образотворчого мистецтва А.Капуста, О.Бельмас, майстри-рукодільники об’єднаної громади О.Круглик, М.Олійник. В числі запрошених - старший викладач кафедри образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва Рівненського державного гуманітарного університету, мистецтвознавець І.М.Локшук.
Як відомо, торік Радивилівський історичний музей отримав грант від Українського культурного фонду України у сумі 108 тисяч гривень на реалізацію проекту "Об'єднання майстрів декоративно-прикладного та художнього мистецтва при історичному музеї для представництва в туристичній галузі, успішної реалізації сувенірної продукції та популяризації традицій та звичаїв українського народу." 
-У форматі його реалізації в нашому місті відбулись пам’ятні культурно-мистецькі події, серед яких – яскравий етнофестиваль під колоритною назвою «Радивилівський заміс». А ось тепер в історичному музеї вдалось осучаснити одну із найбільших виставкових кімнат - для більш професійного розміщення персональних виставок тут сконструйовано спеціалізовану підвіску, вмонтовано галерейне освітлення, придбано жалюзі на вікна, відеопроектор та мультимедійний екран, - поділилася досягненнями директор О.Шикало.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних