На позачерговій сесії міської ради

Дата: 11.04.2019 15:37
Кількість переглядів: 518

Фото без описуУ середу, 10 квітня, відбулась позачергова, 58-ма сесія міської ради. Пройшовши попереднє погодження в постійних профільних комісій, на порядок денний пленарного засідання було винесено півдесятка питань.

 Участь у роботі сесії взяли 18 депутатів. До складу лічильної комісії було обрано А.І.Ковальова, Л.В.Крук та В.Ф.Ніколайчука. Порядок денний для роботи сесії було взято за основу і в цілому. Однією із перших в ході засідання доповідала заступник міського голови з фінансово-економічних питань І.Ю.Довбиш: проголосувавши за внесення змін до місцевого бюджету на 2019 рік, депутати, зокрема, погодили надання поточних трансфертів Комунальному некомерційному підприємству «Радивилівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» у сумі 23 714,00 грн  - на виготовлення технічного паспорта на об’єкт нерухомого майна – амбулаторію загальної практики сімейної медицини с.Башарівка, а також на медикаменти та перев’язувальні матеріали. Поточний трансферт у сумі 28 000 гривень також надано і громадській організації «Футбольний клуб «Сокіл» на підготовку та участь у чемпіонаті Рівненської області. Рішенням сесії надано дозвіл на розроблення детального плану території (доповів В.О.Маркович, провідний спеціаліст, інженер-будівельник відділу містобудування та архітектури, ЖКГ, приватизації, комунальної власності, надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення, мобілізаційної оборонної роботи і охорони праці). Заслухавши інформацію керуючого справами виконавчого комітету міської ради С.В.Гущі, депутати ухвалили проект рішення про додаткові організаційні питання щодо надання адміністративних послуг у Радивилівській об’єднаній територіальній громаді, а також затвердили графік роботи Центру надання адміністративних послуг Радивилівської міської ради, відкриття якого невдовзі відбудеться у нашому місті. Насамкінець депутатами було позитивно розглянуто положення про старосту Радивилівської міської об’єднаної територіальної громади у новій редакції. Цим документом передбачено, що серед інших, раніше затверджених обов’язків, старости відтепер можуть ще й надавати адміністративні послуги відповідно до ухваленого Радивилівською міською радою переліку послуг, що надаються на віддалених місцях для роботи адміністраторів ЦНАП.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних