У передвеликодньому настрої

Дата: 09.04.2019 18:08
Кількість переглядів: 444

Фото без описуВ міському Будинку школяра радивилівчанок навчали виготовляти дизайнерські корзинки: у вівторок, 9 квітня, тут відбулись тематична виставка дитячих робіт та передсвятковий майстер-клас.

Подібні вироби можуть стати чудовим подарунком рідним та друзям до свята Світлого Христового Воскресіння, наголосили педагоги Будинку школяра перед тим, як мало розпочатись навчання рукоділлю для дорослих. За традицією, творчий колектив закладу щовесни та взимку запрошує жителів міста на  креативні заняття, де відкриваються усі секрети сучасних напрямків у стилі «хенд-мейд». Якщо торік знані радивилівські умільці ділились  досвідом оздоблення пасхальних яєць, демонстрували, як декоруються писанки, крапанки, шкрябанки, то цієї весни темою творчої зустрічі став великодній кошик. Щоправда, його зменшена модель. Впродовж години педагоги закладу О.Р.Мельничук, О.В.Небиліцина, О.Г.Андриїшин, В.Д.Ківельова, З.О.Полімарчук, Г.П.Соболевська, О.М.Довгалюк, З.М.Дорошук, М.В.Кравчук, демонстрували учасникам майстер-класу тонкощі виконання виробів із декоративних та підручних матеріалів: цим щодня на гуртках займаються їхні допитливі вихованці. А за  кілька тижнів до Великодня діти розпочинають особливий мистецький напрямок – у кожному кабінеті виготовляють щось, присвячене пасхальній тематиці. Наскільки багата творча уява у педагогів Будинку школяра та їхніх талановитих гуртківців, можна було переконатися у виставковій залі, де красувалися вироби із найрізноманітніших матеріалів та виконані у різноманітних техніках рукоділля. Зі смаком створені великодні композиції, елементи декору для дому на пасхальну тематику викликали у присутніх відчуття щирого захоплення.

- Дитячі вміння це те найцінніше, чим багатий Будинок школяра, і чим так високо гордяться його педагоги, - наголосила в.о. директора закладу О.В.Небиліцина під час презентації виставки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних