Наші таланти розпустили вітрила!

Дата: 08.04.2019 16:35
Кількість переглядів: 569

Фото без описуНа свято Благовіщеня обдаровані й здібні вихованці Радивилівської дитячої школи мистецтв запросили поціновувачів музики й художньої діяльності на яскравий творчий звіт. Від щирої душі, сповненої жаги до прекрасного, вони ділилися своїми успіхами та досягненнями за 2018-2019 навчальний рік.

А був він доволі таки цікавим та насиченим: торік у  жовтні школа відзначила 35-річчя від дня заснування художнього відділу. З цієї нагоди в Радивилівському історичному музеї відбулися урочистості та виставка картин  учнів, викладачів та випускників відділу. А перший тиждень квітня нового приніс у скарбничку здобутків мистецького закладу нові перлини – Р.Дудій та А.Тищук, вихованці художнього відділу, під умілим та чуйним керівництвом викладачів А.Б.Капусти та  О.М.Бельмас стали переможцями заочного етапу конкурсу «Золотий мольберт», який проходив у Львові. Наскільки талановито володіють пензлем юні радивилівські художники, засвідчила підсумкова виставка, облаштована у холі школи.

Особливою подією в житті школи мистецтв став VII Міжобласний конкурс юних виконавців української інструментальної музики імені нашого земляка, композитора Германа Жуковського, який відбувся торік у листопаді. Радивилівська сцена з радістю зустріла 49 учасників з 10 шкіл Рівненської, Львівської та Тернопільської областей. А оцінювало їх виступи журі з Рівненського музичного училища та Інституту мистецтв РДГУ.  Крім всіх цих яскравих подій, вихованці школи  завжди приймають участь в усіх культурно-масових заходах нашого міста, чим неабияк урізноманітнюють концертні програми, даруючи неповторні відчуття насолоди від прослуховування музики у виконанні наживо.

Весна – пора, коли учні школи мистецтв ретельно готуються до академконцертів та іспитів. А найбільш хвилюючою та очікуваною подією, що завершить цей навчальний рік, є випускний вечір.  Свято, яке стане помпезним підсумком творчого навчання для 27-ми обдарованих учнів громади та району.

Цей навчальний рік можна вважати успішним тільки завдяки кропіткій та наполегливій співпраці викладачів та учнів. Яскравим прикладом такого творчого діалогу є звітний концерт за участю юних талантів, що його кожної весни організовують   педагоги та адміністрація школи. От і цьогоріч учні школи продемонстрували на сцені свої найкращі номери. Неповторної атмосфери святу додали як сольні виступи юних меломанів, так і  вокальні та інструментальні ансамблі гітаристів, скрипалів, акордеоністів, а також новостворений ансамбль вчителів школи мистецтв під назвою «Кобзарські передзвони».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних