Три ОТГ Рівненщини отримали комплекти обладнання енергоменеджерів

Дата: 07.03.2019 12:12
Кількість переглядів: 613

Фото без описуСеред них і Радивилівська об’єднана громада

Набори ОТГ одержали у рамках ініціативи «Розумний енергетичний менеджмент в ОТГ», що впроваджується за дорученням Програми «U-LEAD з Європою» проектом GIZ «Енергоефективність у громадах ІІ» з вересня 2018 року та триватиме до кінця 2019 року.

Кожен з комплектів складається з фахових інструментів для вимірювання технічних параметрів енергоефективності та є необхідним для роботи енергоменеджера. Зокрема, у наборі – лазерний далекомір, люксометр, реєстратор температури та вологості, електронний таймер-розетка тощо.

Громади Рівненщини у числі пілотних вже пройшли низку тренінгів та практичних заходів з муніципального енергоменеджменту і розпочали його впровадження на місцях. Очікується, що це забезпечить економію енергоспоживання на рівні мінімум 5% сукупних витрат на енергетичні ресурси.

Поширення знань з енергоменеджменту, кращих практик та інших інформаційних матеріалів здійснюється через мережу Центрів розвитку місцевого самоврядування в усіх 24 областях України, а також через онлайн-платформу «Місто EM» http://misto-em.org.ua.

За матеріалами Рівненської ОДА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних