Від квартирних черг – до коригування тарифів

Дата: 04.03.2019 09:17
Кількість переглядів: 534

Фото без описуУ четвер, 28 лютого, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Радивилівської міської ради. На порядок денний було винесено більше трьох десятків питань соціально-економічного та господарського характеру.

По суті першого питання щодо обліку громадян, які відповідно до законодавства потребують поліпшення житлових умов, доповів перший заступник міського голови В.М.Ісюк.  Так, зокрема, станом на 01.01.2019 року на квартирному обліку при міськвиконкомі перебуває 80 осіб (з 1980 року і по даний час). З них: громадяни, які користуються правом позачергового одержання житла – 5 ; дітей-сиріт та, дітей позбавлених батьківського піклування – 5 ; учасників бойових дій – 7; військовослужбовців, звільнених в запас або відставку – 3; громадян, які користуються правом першочергового одержання житла – 36.  В 2018 році за кошти державного і міського бюджетів житлові будинки та квартири в експлуатацію не вводилися та не були придбані, виділення житлових приміщень для громадян, які перебувають на квартирному обліку не проводилося, перепланування квартир та переведення їх з статусу житлових в нежитлові не відбувалося. Заслухавши економічні обґрунтування О.Олійника, директора КП «Радивилівтеплосервіс» та А.Ковальова, директора Радивилівського КП «Комунальник», члени виконавчого комітету погодили встановлення нових тарифів на послуги з централізованого водопостачання комунальним підприємством «Радивилівтеплосервіс», а також затвердили нові тарифи на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, послуги з поводження з твердими та рідкими побутовими відходами,  які надаються КП "Комунальник" Радивилівської міської ради.

В ході засідання було погоджено проекти рішень «Про стан укладення договорів про пайову участь у розвитку інфраструктури  Радивилівської ОТГ за 2018 рік», «Про затвердження орієнтовного плану роботи виконавчого комітету на березень 2019 року» (доповів С.В. Гуща, керуючий справами міськвиконкому); щодо затвердження орієнтовного плану роботи виконавчого комітету на березень 2019 року, «Про опіку та піклування (інформувала начальник служби у справах дітей міської ради О.М. Пісарєва), «Про погодження інвестиційної програми КП «Радивилівтеплосервіс». За підсумками засідання, погоджено присвоєння поштової адреси земельним ділянкам, будівлям та спорудам, які на них розташовані. Надано дозвіл на видалення аварійних зелених насаджень на території міста й старостинських округів об’єднаної громади, розглянуто питання щодо  надання дозволу на торгівлю, заслухано цілу низку проектів рішень стосовно організації виконання міською радою розпоряджень  голови  облдержадміністрації. Також виконкомом було заслухано інформацію про підсумки роботи із зверненнями громадян, що надійшли до  виконавчого комітету міської ради у  2018 році.                                                                                            

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних