«Соціальна робота в громаді: ведення випадку та оцінка потреб»

Дата: 21.02.2019 11:43
Кількість переглядів: 774

Фото без опису         Саме за такою темою проходив у м.Львів дводенний  тренінг для фахівців із соціальної роботи об’єднаних територіальних громад за підтримки Програми «U-LEAD з Європою»  та Партнерством «Кожній дитині». Метою тренінгу «Соціальна робота в громаді: ведення випадку та оцінка потреб» було підвищення компетентності фахівців із соціальної роботи щодо здійснення соціальної роботи в громаді та оцінки потреб сім’ї/особи в процесі ведення випадку, що передбачено комплексною навчальною програмою  «Запровадження моделі інтегрованих соціальних послуг в ОТГ».                                  

       Відповідно до міжнародного досвіду соціальної роботи, першочерговим завданням діяльності фахівців із соціальної роботи є створення умов збереження сім’ї для дитини. Оскільки гармонійний розвиток дитини не можливий поза сім’єю, батьки мають уміти створювати сприятливе сімейне середовище (атмосферу щастя, любові і розуміння). Це стрижневе положення Конвенції ООН про права дитини, тому важливо правильно вибудувати систему соціальної підтримки сімей таким чином, щоб гарантувати,  з-поміж інших прав, право дитини на сім’ю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних