Депутати й старостинство вболівають за ремонт дороги

Дата: 20.02.2019 09:15
Кількість переглядів: 514

Фото без описуУ середу, 19 лютого, відбулась друга у цьому році, і 55-та від початку скликання сесія міської ради. Участь у позачерговому засіданні взяли 22 депутати.

На сесії було розглянуто і опрацьовано цілу низку нагальних питань, серед яких, зокрема: «Внесення змін до міського бюджету на 2019 рік», «Про надання земельної ділянки в оренду», «Про дозвіл на викуп земельної ділянки несільськогосподарського призначення», «Про внесення змін і доповнень до рішень міської ради від 24.12.2015р.№27 «Про затвердження програм», «Про затвердження Протоколу від 14.02.2019 р.№1 засідання конкурсної комісії щодо відбору виконавців робіт із землеустрою та визначення виконавці земельних торгів на конкурентних засадах у Радивилівській міській раді», «Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у постійне користування», «Про надання дозволу на розроблення детального плану території».

Крім проектів рішень, які регулюють бюджет та земельні відносини жителів об’єднаної громади, рішенням сесії було підтримано запит, який надійшов від депутатів Дружбівського старостинського округу В.Ковалика, В.Бурмая, Д.Проказюка. Реагуючи на звернення жителів сільської громади щодо необхідності провести поточний ремонт аварійного дорожнього покриття на вулиці Швеця від Дружби до Новоукраїнського Радивилівської ОТГ, відповідне звернення, за результатами голосування, було скероване у обласну державну адміністрацію та Службу автомобільних доріг у Рівненській області. Зазначена дорога, відповідно до розпорядження голови Рівненської ОДА від 11 грудня 2017 року №744 «Про передачу автомобільних доріг загального користування місцевого значення до сфери управління Рівненської обласної державної адміністрації», перебуває на балансі Департаменту з питань будівництва та архітектури Рівненської ОДА. Розбитий шлях вже давно не відповідає вимогам з безпеки дорожнього руху, оскільки має значні деформації. І хоч жителі вже згаданих населених пунктів неодноразово звертались із наболілим питанням у різні інстанції, проте ремонт аварійного покриття не проводився досі.

Необхідною більшістю голосів під час позачергового засідання було підтримано ще один важливий проект рішення, яким буде врегульовуватись фінансування витрат на поховання померлих одиноких громадян, осіб без певного місця проживання та громадян, від поховання яких відмовились рідні.  Проголосувавши «за», депутати затвердили і відповідний перелік та вартість ритуальних товарів для проведення безоплатного поховання померлих одиноких громадян. Загальна вартість ритуального набору становить 3275 гривень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних