Світлодіодні знаки пішохідного переходу

Дата: 15.02.2019 09:45
Кількість переглядів: 495

Фото без описуВстановили у Радивилові

На міських шляхах із найбільш жвавим рухом уже працюють механічні регулятори дорожнього руху з підсвіткою у вечірній час доби. Цими днями містяни могли побачити такі, зокрема, на вулицях О. Невського, Кременецькій, Івана Франка. Особливість світлодіодних знаків пішого переходу в тому, що у години сутінок вони яскравим поблискуванням сигналізують водіям про необхідність пригальмувати на тих місцях шляху, де слід надати перевагу пішоходам.

Придбання трьох комплектів таких дорожніх знаків було профінансовано народним депутатом від нашого виборчого округу О.В.Дехтярчуком. Їх вартість становить 45 тисяч гривень.

За словами першого заступника міського голови В.М.Ісюка, у Радивилові планують встановити ще кілька таких світлодіодних знаків пішохідного переходу – тепер вже у місцях активного руху дітей: біля будинку школяра, школи мистецтв, міського навчально-виховного комплексу «школа№1-гімназія».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних