ЩОБ ВИРІШИТИ ШИРОКЕ КОЛО ПРОБЛЕМ

Дата: 31.01.2019 12:40
Кількість переглядів: 715

Фото без описуВчора з робочим візитом у Радивилові побував народний депутат України від Дубенського виборчого округу Олександр Володимирович Дехтярчук.

Цього разу його «дорожню карту» формували, здебільшого, зустрічі з місцевими трудовими колективами:  перше підприємство, яке відвідав народний депутат у нашому місті -  ТзОВ «Модас-Україна». Робітниці-швеї вказали на різницю заробітної плати в порівнянні з сусідньою Польщею. Обговорили незавершену пенсійну реформу, монетизацію субсидій, податки для підприємств. У супроводі заступника міського голови із гуманітарних питань О.В.Пастуха гість відвідав дитячий садочок «Сонечко» Радивилівської ОТГ. За кошти державної програми та місцевого бюджету тут встановили енергозберігаючі вікна. Зусиллями громади вже виготовлено проектну документацію на реконструкцію системи опалення. Тож в ході розмови окреслились нові перспективи співпраці.  Цікавою була і зустріч депутата в згуртованому директором В.М.Колесником колективі Радивилівського професійного ліцею. Обговорили недоліки реформи профтехосвіти та обмеженість коштів для розвитку закладів. У державному підприємстві «Радивилівський КХП», яке є надійним платником до державного та місцевих бюджетів, керівник В. М. Железняк розповів про здобутки комбінату, про плани цьогорічного зростання середньої заробітної плати до 18 тисяч гривень. 
Було поставлено акцент на неприпустимості приватизації прибуткових держпідприємств, додатковому оподаткуванні держпідприємств, яке ускладнює придбання нового устаткування. 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних