З роси і води – на довгі роки!

Дата: 21.01.2019 14:41
Кількість переглядів: 575

Фото без описуЦими днями свої славні ювілеї зустріли одразу два шанованих жителі нашого міста. Минулої п’ятниці щедрих 70 святковим вензелем вписалися у долю голови Радивилівської районної організації ветеранів, заслуженого працівника соціальної сфери України Василя Андрійовича Бондаря. Тоді ж у колі дорогих серцю людей свої поважні 80 відзначив і Микола Андрійович Дзюбанюк – в минулому директор міжколгоспного комбікормового заводу.

Роки невпинно біжать, але на обох ювілярах це не надто позначається. І навіть через 70 та 80 літ життя вони все такі ж бадьорі, молоді душею, життєрадісні, готові повсякчас поділитися своєю мудрістю і досвідом, що ними так щедро списані долі книги.

З побажаннями, аби здоров’я ще довго не давало приводів для занепокоєнь, а душевний спокій приносив багато щасливих моментів, обох ювілярів у День народження відвідали міський голова М.А.Карапетян та його заступник з гуманітарних питань О.В.Пастух. Як і належить, з квітами, подарунками та почесними грамотами за те, що, проживши гідне життя, і Василь Андрійович, і Микола Андрійович стали поважними та шанованими людьми своєї громади, які й надалі переймаються її кращими перспективами та вболівають за розвиток.

- Ми високо цінуємо Ваш досвід та професіоналізм. Вам випало щастя належати до людей, наділених сильною вдачею, вмінням знаходити вихід із найважчих виробничих і життєвих ситуацій, - зазначив у привітанні Микола Аракелович.

Кажуть, такі щедрі роки – це повість людини про її життєві перемоги. У ювілейний день народження міський голова побажав обом іменинникам благополуччя і щастя. Аби і на сьомому, і восьмому десятках у них вистачило сил іще на багато нових звершень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних