Цими днями свої славні ювілеї зустріли одразу два шанованих жителі нашого міста. Минулої п’ятниці щедрих 70 святковим вензелем вписалися у долю голови Радивилівської районної організації ветеранів, заслуженого працівника соціальної сфери України Василя Андрійовича Бондаря. Тоді ж у колі дорогих серцю людей свої поважні 80 відзначив і Микола Андрійович Дзюбанюк – в минулому директор міжколгоспного комбікормового заводу.

Роки невпинно біжать, але на обох ювілярах це не надто позначається. І навіть через 70 та 80 літ життя вони все такі ж бадьорі, молоді душею, життєрадісні, готові повсякчас поділитися своєю мудрістю і досвідом, що ними так щедро списані долі книги.

З побажаннями, аби здоров’я ще довго не давало приводів для занепокоєнь, а душевний спокій приносив багато щасливих моментів, обох ювілярів у День народження відвідали міський голова М.А.Карапетян та його заступник з гуманітарних питань О.В.Пастух. Як і належить, з квітами, подарунками та почесними грамотами за те, що, проживши гідне життя, і Василь Андрійович, і Микола Андрійович стали поважними та шанованими людьми своєї громади, які й надалі переймаються її кращими перспективами та вболівають за розвиток.

- Ми високо цінуємо Ваш досвід та професіоналізм. Вам випало щастя належати до людей, наділених сильною вдачею, вмінням знаходити вихід із найважчих виробничих і життєвих ситуацій, - зазначив у привітанні Микола Аракелович.

Кажуть, такі щедрі роки – це повість людини про її життєві перемоги. У ювілейний день народження міський голова побажав обом іменинникам благополуччя і щастя. Аби і на сьомому, і восьмому десятках у них вистачило сил іще на багато нових звершень.