З щирим серцем - добрим людям: заколядувати!

Дата: 17.01.2019 18:07
Кількість переглядів: 633

Фото без описуЗнадобилось всього кілька років, аби радивилівське свято коляди переросло у красиву різдвяну традицію. Такі події, стверджують і учасники, і глядачі, здатні надовго зігрівати людські душі особливим світлом, подібним тому, що ним більш як дві тисячі років тому Вифлеємська зірка сповістила увесь світ про народження Ісуса Христа - Сина Божого. 
Завжди на Різдвяні свята у нас весело й гамірно. Не буває так, щоб місцевих ґаздів у ці дні та й не відвідали колядники, щедрувальники чи посівальники. Бо як же інакше? Саме під супровід їхніх побажань-привітань до нас і приходять оті оспівані «три празники в гості». А величним підсумком усієї щедрої низки святкових новорічних звичаїв є фестиваль коляди, який ближче до завершення різдвяних свят організовують у нашій об'єднаній громаді. Як і торік, на сцені міського Будинку культури знову зібралися кращі колядники міста та старостинських округів. У четвер, 17 січня, учасники художньої самодіяльності сіл Дружби, Перенятина, Гаїв-Лев'ятинських, Підзамчого, а також аматори радивилівської сцени, а це і дорослі й діти - усі разом славили Новонародженого Христа у різдвяних піснеспівах, вселяючи тим самим надію та радість у серця присутніх. Хвилюючі емоції та неймовірні відчуття родинного єднання переповнювали кожного, хто не полінувався відвідати Будинок культури та переглянути видовищну різдвяну програму.

За словами організаторів, це яскраве дійство не тільки дарує дух і колорит справжнього українського Різдва, а й відроджує національні традиції, до яких з великим зацікавленням долучаються діти й молодь.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних