З колядою йдемо!

Дата: 16.01.2019 10:58
Кількість переглядів: 499

Фото без описуУчні та педагоги радивилівських загальноосвітніх навчальних закладів згуртували жителів міста видовищними новорічно-різдвяними віншуваннями

У вівторок, на Святого Василя, коли зрання на кожнім порозі юрмляться маленькі посівальники, засіваючи людям на щастя, на здоров’я, на добро, вихованці обох навчально-виховних комплексів м.Радивилова, а також гуртківці міського Будинку школяра, доповнили святковий день новорічно-різдвяним концертом під назвою «З колядою йдемо»!

Талановиті діти та їх творчі наставники вкотре доклали праці й старань, аби містяни й гості нашого мальовничого  містечка поринули у незабутні хвилини радості і Божої благодаті. Адже ці Різдвяні дні – це дні всепрощення, світлих почуттів, дні, коли торжествує любов. Саме у цей час у наш світ з любов’ю увійшов Ісус Христос.

Перш ніж з вітаннями на сцені мав з’явитися перший гурт колядників, святкового настрою глядачам додали учасники ансамблю духових інструментів Будинку школяра. Віртуозним виконанням новорічного попурі талановиті музиканти  зібрали щедрий урожай оплесків за свій виступ-вітання, а також додали відмінного настрою й усім іншим колективам, які того дня зібралися на міській площі, щоб заколядувати!

Серед перших, хто прийшли розказати радивилівцям радісну звістку про «чудесную новину і про Небесную Дитину», були, зокрема, вихованці гуртка «Художнє слово» (керівник В.Почтарук), учасники вокального ансамблю «Сяйво» міського будинку школяра (керівник І.Чорнобай), виконавши колядку на сучасний лад «Новий рік летить по світу», а також наймолодші вокалісти з ансамблю «Каремельки».

Існує таке повір’я:  що більше колядників привітає родину, то щасливіше та заможніше їй житиметься у новому році. Щоб справдилася ця народна прикмета, на процвітання та заможний рік  нашій громаді заколядували ще й вертепи Радивилівського навчально-виховного комплексу «Школа №1- гімназія» та Радивилівського навчально-виховного комплексу «Школа№2-ліцей». Вдало та чуттєво відтворені біблійні сюжети про народження Божого Сина у віфлеємській стаєнці, слова щирих та сердечних побажань, адресовані від учнів та вчителі загальноосвітніх закладів міста, творили справжню магію Різдва, залишивши пам’ятні враження про цю зустріч у кожного, хто приєднався до радивилівського свята коляди.

 

                       



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних