А громада – колядує!

Дата: 11.01.2019 09:26
Кількість переглядів: 565

Українське Різдво неможливо уявити без коляди, без новорічних віншувань та щиросердечних побажань на щастя, на здоров’я, на добро. В цьому – наші традиції і, власне, колорит цього свята.

На прихід колядників, які сповіщають радісну звістку про народження Ісуса Христа, щороку очікують і у Радивилівській міській раді. Як велить традиція, славу Новонародженому Божому Синові у різдвяних піснеспівах разом із творчими колективами, учасниками церковно-приходських хорів складають всі, хто щодня трудиться на благо нашої громади і щиро вболіває за її подальший добробут і процвітання.

Фото без описуЗ новорічно-різдвяними віншуваннями міському голові, членам виконавчого комітету, працівникам апарату міської ради найпершими завітали учасники любительського ветеранського об’єднання «Надвечір’я», яке вже багато років діє при центральній міській бібліотеці. В’язанка зворушливих піснеспівів про Боже Дитятко, яке народилося у вбогій віфлеємській стаєнці, щоб стати Спасителем Світу, пробудила у серцях присутніх неймовірно зворушливі емоції та відчуття. А побажання наснаги, нових ідей та плідних звершень у Новому році додали стимулу поставити за мету ще більш амбітні задуми, щоб потім їх втілювати у дійсність. 

Віддячивши «надвечір’янцям» за гарну коляду, щирі віншування та сердечні побажання, які неймовірно розчулили всіх, хто їх заслухав, міський голова Микола Аракелович Карапетян навзаєм привітав учасників колективу із святами та побажав міцного здоров’я і творчого довголіття, миру  кожній родині.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних