Відтепер у Радивилові військоммату немає. Того, що досі тимчасово «квартирував» у приміщенні районної поліклініки. Починаючи з 28 грудня, функції військового комісаріату перейшли до установи, що знаходиться в приміщенні колишнього районного відділення Пенсійного фонду по вулиці Почаївській. Називається вона - «Радивилівський районний центр комплектування та соціальної підтримки».

На відкриття установи було запрошено заступника міського голови О. Пастуха, голову райдержадміністрації О.Ващука, заступника голови районної ради А.Гуменюка. Військовий комісар В.Мельничук після короткого вступного слова, організував невелику екскурсію кабінетами, докладно проінформувавши гостей з функціями та завданнями, що будуть вирішуватися тут.

В ході спілкування підтвердилося, що штатні працівники центру комплектування та соціальної підтримки ставляться до новосілля як до справжнього новорічного подарунка. Значно зручніше  буде тут і відвідувачам установи, як у плані розташування, так і щодо ефективного і оперативного вирішення питань, пов’язаних з військовою службою.

 

Володимир Мартинюк