Планували, як розвиватися громаді

Дата: 28.12.2018 09:50
Кількість переглядів: 498

Фото без описуНа виконання доручення голови обласної державної адміністрації від 16.11.2018, розпорядження голови облдержадміністрації від 16.11.2018 № 818 «Про раду регіонального розвитку при Рівненській обласній державній адміністрації» у четвер, 27 грудня, в залі засідань Радивилівської міської ради відбулися громадські слухання з питань регіонального та місцевого розвитку, перспективних планів дій на майбутнє.

Діалог про ефективну модель діяльності Радивилівської ОТГ на найближчі роки підтримали представники місцевого бізнесу, директори загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів, члени виконавчого комітету міської ради. Вирішення проблем із міськими «довгобудами», ремонт зруйнованого покриття шляхів, які сполучають адміністративний центр об’єднаної громади із її старостинствами,  ваговий контроль на дорогах та акцент на розвитку виробничих потужностей  - ось лише окремі тези, які, на думку учасників обговорення, слід найпершими вписати у стратегію розвитку нашої місцевості.

Визначені під час спільного обговорення питання місцевого значення та пропозиції будуть внесені до плану соціально-економічного, культурного  розвитку ОТГ на 2019 рік та до стратегії розвитку Рівненської області, зауважив у підсумку міський голова М.А.Карапетян.

Вагомі підсумки за перші роки життя у форматі ОТГ разом із радивилівцями підводив народний депутат України від Дубенського виборчого округу О.В.Дехтярчук, який того дня побував на Радивилівщині з робочим візитом. Він зауважив, що місцеве самоврядування не має меж для вдосконалення, як і будь-яка творчість, будь-яка професія. Тож, аби жити по-новому, слід  сміливо висловлювати власні бачення і пропозиції та бути активним учасником усіх змін та перетворень у житті своєї територіальної громади. Крім того, почесний гість виконав приємну місію – вручив міському голові М.А.Карапетяну Почесну грамоту Верховної Ради України, де написано «За заслуги перед українським народом» та відповідний нагрудний знак.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних