«Під ялинку»: Радивилівська громада отримала додаткову землю

Дата: 27.12.2018 17:11
Кількість переглядів: 440

Фото без описуВ суботу, 22 грудня, завершився розпочатий Кабінетом Міністрів України у лютому поточного року процес передачі земель сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність об’єднаних територіальних громад, які були утворені до 2018 року. Більше восьмиста тисяч гектарів було передано і Радивилівській ОТГ.

Відповідно до затвердженого наказу про передачу земельних ділянок державної власності у комунальну власність, Радивилівській міській раді передано у комунальну власність земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної власності загальною площею 865, 8694 гектара, які розташовані на території колишніх Башарівської, Дружбівської, Немирівської та Підзамчівської сільських рад. На підписанні акту приймання-передачі земельних ресурсів побував перший заступник голови Радивилівської міської ради Віктор Ісюк.

Розпорядження  щодо передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності в комунальну власність об’єднаних територіальних громад уряд ухвалив 31 січня. Цей документ дає змогу  провести земельну децентралізацію, не вдаючись до змін у законодавстві. Держгеокадастр розпочав процес передачі земель з 1 лютого 2018 року. А вже у новому 2019 році Головним Управлінням Держгеокадастру України  заплановано провести передачу земель сільськогосподарського призначення державної власності орієнтовною площею 4 тис.га для семи ОТГ Рівненської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних