У переливах вогнів новорічних!

Дата: 21.12.2018 09:58
Кількість переглядів: 528

Фото без описуВ середу надвечір головна ялинка Радивилова засяяла ілюмінацією, зібравши на центральній площі чимало зацікавлених містян.

Урочисте відкриття новорічної красуні відбулося на свято Миколая Чудотворця. Святкове дійство розпочалось  дзвінкими дитячими віншуваннями та супроводжувалось запальною піснею. Концертну програму підготували художні колективи міського Будинку культури. Під рясні побажання щастя, миру, добра й процвітання від Святого Миколая, який сніжним покровом ступив і на радивилівську землю, головна ялинка об’єднаної громади засяяла яскравою ілюмінацією. Нагадаємо, за останні роки у нашому місті відмовилися від встановлення посеред площі зрубаних ялин. Натомість – прикрашають ті, що ростуть поряд з центральним майданом Незалежності.

Як і торік, новорічні ялинки будуть встановлені і в кожній з центральних садиб Радивилівської об’єднаної громади. Святкові заходи з нагоди їх відкриття заплановано провести вже у вівторок, 25 грудня.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних