Особливим діткам – особливе свято

Дата: 20.12.2018 14:32
Кількість переглядів: 473

Фото без описуСвятий Чудотворець Миколай завітав до малечі, у кого список заповітних бажань складається не із цукерок, іграшок, або обновок з одягу. Небесний Покровитель огорнув теплом й турботою серця усіх, чия найбільш сокровенна мрія – бути здоровим.

За сприяння Радивилівської міської ради в особі міського голови М.А.Карапетяна, у залі міського кінотеатру відбувся по-родинному теплий і затишний святковий захід. У середу, 19 грудня, біля новорічної ялинки зібралися наймолодші жителі об’єднаної громади з особливими потребами. Це діти, чиї будні -  непростий двобій із важкою недугою. Попри свій вік, кожен з них є справжнім взірцем стійкості, мужності і незламності духу. Адже, долаючи біль, вміє радіти життю і відкрито посміхатися. Щоб ось таких світлих миттєвостей у особливому дитинстві було якомога більше, у Радивилівській міській раді щороку організовують благодійні передноворічні акції - з подарунками та сюрпризами. Адже позитивні емоції та відчуття щастя, як відомо, то одні з найбільш цілющих ліків.  

Отож і цієї зими не відступили від напрацьованих традицій. Як це відбувається за старою, доброю легендою у день Святого Миколая Чудотворця, за старанність у навчанні та слухняну поведінку, на діточок з особливими потребами знову чекали приємні несподіванки. Найперше – цікавий та видовищний концерт, що його підготували юні аматори сцени нашого міста. Зимову феєрію подовжила зустріч із Чудотворцем, який у сяйві діточок-зірочок поважно зійшов на сцену, аби побажати усім присутнім у залі Господньої благодаті, сімейного затишку, і, звісно ж, віри у диво. А насамкінець заходу Святий Миколай, який, за християнськими переказами, спускається із своєї небесної обителі, щоб обдарувати та вселити надію, розв’язав свою щедру торбину. Аби в ній, як і торік, було по зав’язку улюблених дитячих ласощів, у міському бюджеті було передбачено відповідну статтю видатків.  Всього більше сотні діток з особливими потребами та дітей-сиріт нашої об’єднаної територіальної громади отримали того дня подарунки від Святого Миколая, поінформувала директор Радивилівського міського центру соціальних служб для  сім’ї, дітей та молоді Т.В.Франко. Ще тридцять три пакунки з канцелярськими товарами дітям переселенців та дітям учасників антитерористичної операції, які проживають на території громади, було презентовано від Рівненського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Доброчинну акцію до свята підтримав і місцевий приватний підприємець В.Г.Братащук, надавши повен міх солодких пряників Миколаєві - від комплексу по виготовленню хлібобулочних виробів «Добра хлібина». Педагогами Радивилівського міського Будинку школяра у фойє закладу було облаштовано новорічну фотозону. З повними пакетами цукерок, усміхнені, сповнені гарного настрою, діти залюбки зупинялися біля гарно оздобленого куточка – зробити фото на пам'ять про один із своїх найкращих днів у році.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних