Щирі слова побажань, квіти й піднесений настрій... Усе це гармонійно доповнило перше пленарне засідання чергової,  51-ї сесії міської ради, яка проходила у п’ятницю, 7 грудня, в актовій залі Радивилівської школи мистецтв. Тут відбулись також урочистості та концерт з нагоди Дня працівників місцевого самоврядування.

Ця святкова подія зібрала в одну родину депутатів, членів виконавчого комітету, ветеранів місцевого самоврядування, чия наполеглива праця, воля, енергія, професіоналізм творять історію об’єднаної територіальної громади. Перед початком голосування слово мав О.Ф.Ковальчук, заступник командуючого оперативного командування «Захід» м.Рівне, який виконав почесну місію - привітав з професійним святом усіх, хто невтомно працює задля зміцнення демократичних засад розвитку суспільства і відповідальний за благополуччя людей, стоїть на захисті їх інтересів. А також вручив міському голові М.А Карапетяну подяку за сприяння у вирішенні питання з переселенням військового комісаріату з приміщення поліклінічного відділення Радивилівської районної лікарні.

Оперативно розглянувши два десятки питань порядку денного та прийнявши щодо них відповідні рішення, у роботі сесії було оголошено кількаденну перерву. На друге пленарне засідання депутати зберуться у середу, 12 грудня. Саме тоді міська рада ухвалюватиме одне із найважливіших питань життєдіяльності громади «Про міський бюджет на 2019 рік».

З побажань конструктивно та впевнено долати перешкоди і досягати бажаних результатів навіть у найскладніших ситуаціях, як це, власне, й відбувалось дотепер, розпочав своє вітання міський голова М.А Карапетян. Він авторитетно зазначив, що робота у органах місцевого самоврядування вимагає високого професіоналізму й досвіду. А, крім того, потребує і всебічної обізнаності та глибокого вивчення різноманітних сфер життєдіяльності. Адже людський добробут – це узагальнене поняття, в тому числі, і якісно організованої медицини, розвитку шкіл та дошкільних навчальних закладів,  постійної турботи про благоустрій та безпеку на вулицях. І основа цього розвитку була б не такою стійкою, якби не порозуміння та тісна співпраця усіх гілок місцевої влади: депутатів, членів виконавчого комітету, апарату міської ради. Міський голова висловив переконання: діяльність органів місцевого самоврядування і в подальшому буде спрямована на вирішення нагальних проблем та підвищення життєвого рівня людей. Він щиро привітав присутніх зі святом, побажавши міцного здоров'я, великого щастя, нових здобутків у роботі, родинного затишку та відданості обраній справі.  Слова вдячності за співпрацю міський голова особисто адресував С.П.Бусю, начальнику юридичного відділу міської ради; депутатам міської ради О.В. Ващуку, А.В.Гринюку, В.Г.Ковалику, В.І.Кеді, секретарю міської ради І.С.Герасимчук, провідному спеціалісту землевпоряднику-адміністратору відділу земельних відносин, екології та благоустрою О.П.Кашубі, начальнику загального відділу міської ради О.Л.Кожевніковій; в.о. старости Башарівського старостинського округу І.П. Круку, в.о. старости Дружбівського старостинського округу Л.Д.Юсюку, першому заступнику міського голови В.М.Ісюку, провідному спеціалісту відділу реєстрації, державного реєстратора відділу реєстрації М.Ю.Пакуш.

На додачу до чудових квітів, вручених з нагоди свята, був і яскравий букет творчих вітань, що його підготували кращі мистецькі колективи міського Будинку культури.