Гаї-Лев’ятинський клуб теж «зазвучить» по-новому

Дата: 05.12.2018 09:44
Кількість переглядів: 627

Фото без описуСлідом за дружбівчанами,  потужну музапаратуру, придбану коштом міського бюджету, отримали і учасники художньої самодіяльності Немирівського старостинства.

Недарма ще кажуть: належно організована робота клубної установи активізує життя усієї сільської громади. З цим важко не погодитися, взявши за приклад динаміку та творчий темп с.Гаї-Левятинські Немирівського старостинства Радивилівської ОТГ. Вже багато років очолює роботу цього осередку культури Інна Геннадіївна Бурмай.

Під її керівництвом люди, які не мислять свого життя без душевної пісні, живого слова, запального танцю, згуртувались у колектив однодумців.

Відтак, гаївчани  стали одним із найяскравіших творчих об’єднань громади, зуміли завоювати беззаперечний авторитет на сцені, демонструючи талант й неабияку харизматичність. А сільський клуб це те, що стало невід’ємною частиною їх буття. Щосвята дзвінкою хвилею котиться тут пісня, допомагають організовувати видовищні виступи та концерти дитячий та дорослий вокальні колективи, танцювальний та драматичний гуртки, які діють при клубі. Змістовне та насичене дозвілля у старостинстві організовано з врахування інтересів  від найстаршого до найменшого глядача.

Цими днями аматори сцени знову у активних приготуваннях: от-от до наймолодших гаївчан завітає Святий Миколай. З цієї нагоди у клубі передбачаються святкові заходи, де завжди знайдеться місце диву.

А воно, як на те, і не забарилося: уже в ці дні Немирівське старостинство отримало на потреби культурно-мистецької діяльності новітню звукопідсилюючу апаратуру - акустичні системи (колонки), комплект якісних мікрофонів,  мікшерний пульт, необхідні комплектуючі до них. Крім аматорів сцени комфортніше тепер будуть почуватися і ті, хто слідкуватимуть за їх творчістю із зали. Адже окрім якісного звукового обладнання коштом міської ради у клубі було повністю оновлено ще й місця для сидіння глядачів.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних