«Затишок» знову з художнім керівником

Дата: 21.11.2018 16:50
Кількість переглядів: 501

Фото без описуЦе любительське ветеранське об’єднання стало центром життя людей, чия осіння пора у долі нерозривно пов’язана із піснею.

Починаючи з 2005 року, клуб «Затишок», який діє при Радивилівському територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг), під творчою опікою талановитого керівника та сценариста М.І.Павлюк – активний учасник усіх загальноміських та районних заходів. Наче яскравий спалах на місцевій сцені, від якого «заряджались» позитивом усі, чий вік ми шанобливо називаємо поважним. Після сумної події – нещодавньої смерті організатора та ідейної наставниці колективу  - Марії Іванівни Павлюк – «Затишок» взяв деяку перерву у творчій діяльності. Але не для того, щоб назовсім затихла їхня пісня. Цього б найменше хотілося усім, хто небайдужий до творчого надбання активних і співочих «затишківців», їх вагомих досягнень у культурно-мистецькій діяльності.

Тож вимушену паузу колектив використав як нагоду більш чітко визначитись з пріоритетами в улюбленій пісенній роботі, вирішити назрілі проблеми. А одна із перших – вирішити, хто ж достойно продовжить творити славну біографію «Затишку», творити новий його імідж, примножувати кількість шанувальників. З цієї нагоди днями відбулося засідання зборів учасників клубу, під час яких одноголосно було підтримане рішення доручити управління любительським об’єднанням та усі, пов’язані з цим, творчі повноваження, Надії Петрівні Вечорко - багаторічній учасниці «Затишку», талановитій поетесі, чиї вірші лягли в основу численних пісень і нині вигідно відрізняють репертуар цього самодіяльного об’єднання. Про такі приємні переміни у житті самодіяльного колективу поінформував голова Радивилівської районної організації ветеранів В.А.Бондар.  Із сподіваннями, що вже невдовзі улюблений колектив займе своє почесне місце на місцевій сцені, Василь Андрійович наголосив на важливості активного життя ветеранів праці, усіх, хто знаходиться на заслуженому відпочинку. Адже, перебуваючи у спілкуванні та долучаючись до подібних творчих проектів, людина у своєму поважному віці наче віднаходить мету в житті, відчуває свою соціальну значимість. А посеред таких думок ніколи не знайдеться місце депресії й гнітючим настроям, зауважив він.

Наталка Янчин


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних