Вклонились пам’яті, вшанували подвиг

Дата: 21.11.2018 16:25
Кількість переглядів: 481

Фото без описуВ середу, 21 листопада, у Радивилові відзначили День Свободи й Гідності

Громадське віче з нагоди п’ятої річниці Революції Гідності розпочали із покладання квітів до меморіальної дошки Героям Небесної Сотні за участю керівників об’єднаної громади й району – М.А.Карапетяна, В.М.Кондика, О.В.Ващука.  Події цього періоду вшанували молитвою та спогадами. Перед світлою пам’яттю людей різного віку, яких було вбито під час Революції Гідності у мирний, цивілізований час 21 століття, а також пам’яттю воїнів-захисників України, які героїчно загинули за її світле майбутнє, радивилівська громада схилила голову у хвилині скорботи. За участю творчих колективів міського Будинку культури, а також вихованців місцевих навчально-виховних комплексів, було створено проникливу мистецьку композицію. На знак немеркнучої пам’яті про ті буремні події та криваві жертви за право прийдешніх поколінь щасливо жити на своїй, Богом даній землі, присутні на віче радивилівці запалили свічі та лампадки. Настоятель церкви Різдва Пресвятої Богородиці о.Тарас відслужив поминальну панахиду.

Нагадаємо, День Гідності та Свободи в Україні встановили на честь початку цього дня двох знаменних і доленосних подій у новітній нашій історії: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року. Саме 21 листопада 2013 року розпочались перші протести української громадськості у відповідь на рішення Кабінету міністрів України про призупинення процесу підготовки до підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних