Пошук

Цвітом посеред пізньої осені - пісня

Дата: 12.11.2018 16:59
Кількість переглядів: 1011

Фото без описуНадворі осінь... А це пора, коли на душі стає прохолодно і просто хочеться зігрітись чиєюсь присутністю, простим теплим словом, або хорошою українською піснею. У такі дні, щоб не впасти у сезонну апатію, учасники клубу «Надвечір’я» запросили жителів Радивилова на музичну вітальню «Надворі осінь, у душі – весна».
В центрі уваги, як і завжди, була пісня – українська, добре відома, улюблена і зовсім нова. У концерті прозвучали сучасні українські пісні: «Щастя, нам українці», «Сини України», «Смуглянка» , «Україна – вишиванка», «Медова нічка», «Перелаз мій, перелаз», народні пісні: «Дунаю, Дунаю», «Чи ти чув, миленький?», «Шинок і чарочка», «Ой, почуйте, жіночки», «Закувала зозуленька», «А я чорнява», «Тільки не балуй», «Кум – зараза», а ще чудові авторські пісні музичного керівника клубу Марії Федорович «Нічка зоряна» та «Соловейко тьох».
Свою аматорську майстерність та творчо наповнені номери глядачам дарували: хоровий колектив «Надвечір’я», дуети у складі: Катерини Романюк та Марії Іванюк, Павла Сотнічука та Василя Філіпчука, Марії Попович та Галини Климчук, Петра Лисака та Михайла Цап’яка, Марії Іванюк та Олени Кухарук, жіночі та чоловічі групи ансамблю, солісти.
Аматорський колектив клубу «Надвечір’я» подарував глядачам справжнє свято пісні, а ті в свою чергу дякували артистам оваціями, підтримували щирими оплесками, дарували квіти. 
В заході взяли участь: заступник міського голови Олександр Пастух, який привітав клуб «Надвечір’я» з успішним виступом і вручив від імені міського голови Миколи Карапетяна святковий торт, начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Радивилівської міської ради Ірина Ковалевська та волонтер Корпусу Миру США Тоні Фан.

Лариса Рукінова, провідний бібліотекар читального залу Радивилівської центральної бібліотеки

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних