Важливим питанням – конструктивні рішення

Дата: 12.11.2018 09:52
Кількість переглядів: 529

Фото без описуУ п’ятницю, 9 листопада, працювала позачергова, 49-а сесія Радивилівської міської ради восьмого скликання. Депутати плідно розглянули два десятки питань, винесених на порядок денний. Оскільки усі вони пройшли попереднє обговорення під час роботи постійних профільних комісій, депутати без особливого затягування в часі прийняли стосовно них відповідні рішення.

Перед тим, як розпочати роботу сесії, міський голова М.А.Карапетян виконав приємну місію, привітавши з Днем народження депутата ради В.Д.Ярмуся. Вручивши імениннику квіти, від імені присутніх побажав щастя, успіхів у всіх починаннях, подякував за плідну роботу на користь громади, відповідальне ставлення до обов’язків у статусі народного обранця. Ознайомитися з тим, як функціонує механізм місцевого самоврядування в Україні, мав нагоду і волонтер Корпусу Миру США Тоні Фен, який впродовж двох років волонтеритиме в нашому місті, впроваджуючи кращі ініціативи у роботу з місцевою молоддю.

Однією з перших на пленарному засіданні було заслухано інформацію стосовно змін до міського бюджету на 2018 рік (доповіла заступник міського голови з фінансово-економічних питань І.Ю. Довбиш.) Серед іншого міська рада позитивно вирішила прохання жителя с.Дружби Р.Собчука надати йому матеріальну допомогу у сумі 5 000 гривень на ремонт житлового будинку, який знаходиться в аварійному стані, затвердила ряд питань, які стосуються розроблення технічної документації із землеустрою жителями об’єднаної громади (доповідала начальник відділу земельних відносин, екології та благоустрою Радивилівської міської ради Л.А.Льовін). Одноголосну підтримку депутатського корпусу здобула пропозиція керуючого справами виконавчого комітету міської ради С.В.Гущі щодо вступу Радивилівської міської ради ОТГ до місцевої асоціації органів місцевого самоврядування «Об’єднані територіальні громади Рівненщини». З метою ефективного використання, належного обліку та збереження комунального майна, рішенням сесії на баланс міської ради було вирішено включити і спортивний майданчик, що в парку ім.. Т.Г.Шевченка.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних