МНОГИХ ЛІТ - ПОЧЕСНОМУ ВЕТЕРАНУ УКРАЇНИ

Дата: 09.11.2018 09:58
Кількість переглядів: 581

Фото без описуЦими осінніми днями щедрий ювілей – 85-річчя від Дня народження – відзначив відомий в нашому краї педагог, Почесний ветеран України, керівник міської організації ветеранів, колишній вчитель математики міської середньої школи №1 Воронко Дмитро Костянтинович.

В 1999 році, відколи вийшов на заслужений відпочинок, Дмитро Костянтинович стає активним громадським діячем. Спочатку був заступником голови районної ветеранської організації, а потім, впродовж багатьох років і аж донині, очолював міську ланку взаємодії з ветеранами. Він нагороджений значком «Відмінник народної освіти УРСР», багатьма освітянськими грамотами. За активну громадську діяльність йому присвоєно звання «Почесний ветеран України», нагороджено різними грамотами. З дружиною Раїсою Андріївною (нині покійною) виховали двох синів, дочекались внуків, правнуків.

З щирими побажаннями  - у Господній благодаті та при доброму здоров’ї ще й на столітній ювілей гостей зустрічати, у оселю ювіляра завітали очільник Радивилівської об’єднаної громади М.А.Карапетян, начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту міської ради І.М.Ковалевська, заступник міського голови з гуманітарних питань О.В.Пастух, голова районної ветеранської організації В.А.Бондар, голова районної профспілкової організації працівників державних установ В.М.Атрасевич. Висловивши привітання, що йшли від самого серця, з  прекрасним ювілеєм мудрості, життєвого досвіду і цінних знань, вручили Дмитру Костянтиновичу пам’ятні подарунки та почесну грамоту Радивилівської міської ради – за особистий внесок у розвиток освітянської галузі, багаторічну сумлінну працю, активну громадянську позицію та самовіддане служіння громаді. Доброго здоров’я, щасливого довголіття, родинної радості, всіляких гараздів, миру і добра голові ветеранської організації зичили і солісти творчого любительського об’єднання «Черемшина», який діє при центральній міській бібліотеці. Після в’язанки вітальних куплетів усі присутні побажали розчуленому ювіляру многих і благих літ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних