Чи є загроза життю та здоров’ю дітей?

Дата: 06.11.2018 18:01
Кількість переглядів: 706

Фото без описуНайголовнішу із небезпек, яка настає в родині в результаті, коли та перебуває у складних життєвих обставинах, під час спільного рейду відслідковували фахівець із соціальної роботи міського центру СССДМ Л.Надорожна та начальник служби у справах дітей міської ради О.Пісарєва. З метою дотримання контролю за належним батьківським вихованням у підоблікових сім’ях, ними було відвідано сім родин із Немирівського, Башарівського, Підзамчівського старостинських округів,  які перебувають у складних життєвих обставинах.

Під час профілактичного об’їзду неблагонадійних родин основну увагу приділяли питанням пожежної безпеки, як і забезпеченості твердим паливом на опалювальний період, наявності продуктів харчування, а також одягу та взуття у дітей, відповідно до віку та сезону. З усіма батьками були проведені соціально-педагогічні бесіди щодо належного виконання ними батьківських обов’язків, створення та дотримання належних умов проживання та виховання дітей, надано роз’яснення щодо раціонального використання коштів. Особливу увагу приділено цільовому використанню державної допомоги при народженні дитини. З членами сімей проведено профілактичні бесіди щодо шкідливості зловживання алкоголем. Під час спілкування батькам наголосили на необхідності дотримання санітарно-гігієнічних норм житла, декотрих було попереджено і про сувору відповідальність, яка настає в результаті, коли байдужість та безгосподарність беруть верх над материнським інстинктом. Сім’ям, які перебувають у скрутному матеріальному становищі, надали гуманітарну допомогу.
Подібні відвідини без попередження таки дають очікуваний позитивний результат, зауважила Лариса Іванівна Надорожна, фахівець із соціальної роботи міського центру СССДМ Радивилівської міської ради: більшість проблемних родин таки намагаються стати на стежку виправлення, старанніше виконуючи домашні обов’язки, ретельніше дбаючи про благоустрій надворі та чистоту в домі. За її словами, нині у Радивилівській ОТГ нараховується 36 сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, разом у таких виховується близько 90 дітей.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних