Надаючи соціальні гарантії, піклуються про людей

Дата: 05.11.2018 12:15
Кількість переглядів: 541

Фото без описуУ час, коли золота осінь повністю вступила у свої права, професійне свято відзначали працівники соціальної сфери. Люди, які виявляють милосердя та створюють добро не тільки зі службового обов’язку, а й за велінням совісті та покликом душі.

З цієї нагоди у малому залі міського будинку культури відбулися урочистості та святковий концерт. Щиросердечні вітання фахівцям, які  присвятили себе благородній справі - роботі з людьми соціально-незахищених категорій, що потребують державної допомоги та підтримки, висловив очільник Радивилівської ОТГ М.А.Карапетян, зауваживши наступне:

-  Життя людське доти має цінність, доки ми можемо допомагати іншим. Це високе покликання впродовж багатьох років сумлінно виконують працівники соціальної сфери нашої громади. Тим самим, зміцнюючи віру місцевого населення в соціальну справедливість.

Подякувавши усім, хто за покликом серця стає підтримкою та допомогою обездоленим та вразливим, він побажав усім присутнім міцного здоров’я, людського щастя, родинного благополуччя і достатку, злагоди, наснаги та терпіння у виконанні щоденних обов’язків. 

З переконанням, що соціальні працівники заслуговують найвищих слів пошани не лише напередодні професійного свята, а й повсякчас, виступив і голова ветеранської організації району, заслужений працівник соціальної сфери України В.А.Бондар. За вагомий особистий внесок, високий професіоналізм, результативність в роботі, активну життєву позицію, почесними грамотами та квітами було відзначено кращих представників трудової спільноти:  В.І. Бобик,  соціального робітника відділення соціальної допомоги вдома Радивилівського територіального центру соціального обслуговування, Л.О.Бондар, ветерана соціальної сфери; А.М.Воєводу, провідного інженера з комп’ютерних систем Радивилівської районної філії Рівненського обласного центру зайнятості, І.М.Грановську , сестру медичну відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання Радивилівського територіального центру соціального обслуговування, А.І.Довгу, молодшу медичну сестру (санітарку – прибиральницю) відділення денного перебування Радивилівського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), Т.В.Додь, головного спеціаліста відділу персоніфікованого обліку пільгових категорій населення та соціального обслуговування інвалідів і громадян, постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС Управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації, Л.В. Надорожну, провідного фахівця із соціальної роботи Радивилівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, М.Д.Семеряк, головного бухгалтера Радивилівського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), В.В.Стасюка, заступника начальника відділу адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєстрів та захисту інформації Дубенського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Рівненської області.

Видовищний та душевний концерт, як особливу подяку людям, що обрали для себе нелегку, але благородну і дуже важливу професію, підготували місцеві аматори сцени. Так, зокрема, творче намисто з талантів працівникам соціальної сфери дарували виконавці О.Кощук, М.Петровська, Я.Жолнович, народний ансамбль сучасної пісні «Лелія» (керівник І.Чорнобай), народний аматорський ансамбль «Забава» (керівник М.Петровська), зразковий дитячий хореографічний ансамбль «Калейдоскоп» (керівник Я.Гуска), читець поезії В.Горопаха. Між фінальних акордів пісень прозвучало, як напутнє: аби на професійній стежці працівників соціальної сфери завжди супроводжувала вдячність людей, яким вони самовіддано допомагають.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних