Взявши за мету ефективно сприяти сільським жителям у вирішенні проблемних питань, з якими ті найчастіше звертаються до органів державної влади та органів місцевого самоврядування, цього тижня голова Радивилівської ОТГ М.А. Карапетян здійснив виїзні прийоми громадян у старостинських округах громади.

Відповідно до затвердженого графіку, у середу, 31 жовтня, виїзний прийом громадян відбувся у Немирівському та Дружбівському старостинських округах. Всього близько трьох десятків відвідувачів звернулись до очільника об’єднаної громади із найбільш животрепетними проблемами. 

Питання, які порушувались під час прийому, стосувались, найчастіше, грубих порушень правил дорожнього руху великовантажним транспортом, що призводить до стрімкого руйнування проїжджої частини, впорядкування сільських вулиць та ліквідації стихійних смітників. Двоє жителів громади звернулися з приводу виділення матеріальної допомоги на лікування та покращення соціально-побутових умов.  Серед інших звернень, зокрема, жителі Немирівського старостинського округу, прагнули отримати більш вичерпні роз’яснення керівництва ОТГ стосовно поширеного місцевою пресою повідомлення Рівненської ОДА, яке стосується капітального ремонту доріг у населених пунктах області.

Стосовно ремонту місцевих  шляхів, які перебувають на балансі Рівненської ОДА, а саме автомобільної дороги О 181308 Немирівка-Гаї-Лев’ятинські – Новоукраїнське, міський голова М.Карапетян повідомив наступне: на найбільш проблемну ділянку зазначеного шляху, протяжністю 2,5 кілометрів, Радивилівською міською радою було розроблено проектно-кошторисну документацію, вартість ремонтних робіт якої передбачає 11,5 мільйона гривень.

Відповідно до проведеного розподілу, що враховував протяжність доріг Радивилівської ОТГ, на проведення капремонту було виділено 1 мільйон 626 гривень, які були освоєні підрядником у жовтні цього року.  Протяжність відремонтованого дорожнього покриття склала  450 метрів погонних.

Замовником будівництва даної дороги виступало управління капітального будівництва Рівненської ОДА, яке здійснювало контроль за якістю, об’ємом проведених будівельних робіт та проводило розрахунки за виконані роботи.

Участь у виїзних прийомах громадян взяли також заступник міського голови з гуманітарних питань О.В.Пастух та керуючий справами виконавчого комітету міської ради С.В.Гуща. Під час виїзного прийому відвідувачі отримали вичерпні відповіді на більшість із своїх звернень безпосередньо на місці. Решта звернень Микола Аракелович взяв під особистий контроль, давши відповідні доручення щодо їх вирішення керівникам структурних підрозділів міської ради.