Днями в Києві склали присягу 135 нових волонтерів Корпусу миру США

Дата: 31.10.2018 09:18
Кількість переглядів: 561

Впродовж двох років іноземці працюватимуть у середніх та вищих навчальних закладах, органах місцевого самоврядування, громадських організаціях, молодіжних та соціальних центрах. Із серпня 2018 року вони проходили мовну, технічну та міжкультурну підготовку в селах та містах Житомирської області. Вперше після Революції Гідності волонтери Корпусу Миру відправляться до Харківської, Херсонської областей та південної частини Одещини.

Вдруге гостинно приймає на своїх теренах волонтера Корпусу Миру США і наше місто: цього разу іноземний досвід успішного розвитку молодіжного середовища радивилівцям демонструватиме 27-річний Тоні Фан (Tony Phan) з Денвера, штат Колорадо. Він працюватиме у приміщенні Радивилівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. За час свого перебування з нами амбітний іноземець планує створити в Радивилові сучасну платформу для спілкування молоді, мотивувати тинейджерів до здорового способу життя та волонтерства. А також дати старт хоча б кільком англомовним клубам за інтересами. Цими днями триває знайомство Тоні із установами та закладами міста: іноземець уже  відвідав Радивилівський НВК «школа 1-гімназія», спортивну школу та професійний ліцей, а також мав нагоду поділитися своїми волонтерськими концепціями з головою Радивилівської об’єднаної громади М.А.Карапетяном. У ході діалогу було окреслено багато цікавих цілей та завдань, участь у їх обговоренні взяли, зокрема, заступник міського голови з гуманітарних питань О.В.Пастух, начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту міської ради І.М.Ковалевська, директор Радивилівського міського центру СССДМ Т.В.Франко, вчитель іноземної мови навчально-виховного комплексу «школа№2-ліцей» Н.А.Зламан, а також американка Алекс Полк, яка уже завершує свою волонтерську місію в нашому містечку.  


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних